WitherLegend
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Gençler şimdi en yakın arkadaşım sayılır birisi var, adı Berat.Bu işte sapık sapık hareketler falan yapıyor küfür ediyor falan.Onun çok seveni var, görüyorlar az çok ama yine küsmüyorlar çünkü konuşacak bir kişi yok gibisinden.Bir arkadaşımız var adı Sude, diyor ki bana Berat; Sude'nin işini bitirelim mi diyor, yarin ise onunla konuşuyor benim hakkımda.O kadar dönek birisi.Okulda herkes onu tanıyor, beni de tanıyorlar yani ikimiz de popiyiz.Sınıf 1.siyim ben, 26 kişiden.Başkan yardımcısı o da sıkıntı değil.İstediğiniz her bilgiyi verebilirim ona göre strateji üretebilirsiniz.
Gençler amaç sohbet ve mantık.Çok uyuz oluyorum ona, 2 yıldır aynı sınıftayız çıldırıyorum.Arkadaşlarım Berat'ın kötü birini olduğunu biliyor fakat küsmüyor, çünkü ortada kanıt vb. yok.
Sadece sınıfta rezil olsun ya da küssün, dediğim gibi en yakın arkadaşım istediğim her şeyi konuşabilirim.Her yoruma beğeni atacağım haberiniz olsun.Ayrıca küsme falan çocukca davranışlar diyenler; birinin bu işi bitirmesi gerekirdi.
Gençler amaç sohbet ve mantık.Çok uyuz oluyorum ona, 2 yıldır aynı sınıftayız çıldırıyorum.Arkadaşlarım Berat'ın kötü birini olduğunu biliyor fakat küsmüyor, çünkü ortada kanıt vb. yok.
Sadece sınıfta rezil olsun ya da küssün, dediğim gibi en yakın arkadaşım istediğim her şeyi konuşabilirim.Her yoruma beğeni atacağım haberiniz olsun.Ayrıca küsme falan çocukca davranışlar diyenler; birinin bu işi bitirmesi gerekirdi.