Okulda ki Arkadaşı Rezil Etme HELP

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gençler şimdi en yakın arkadaşım sayılır birisi var, adı Berat.Bu işte sapık sapık hareketler falan yapıyor küfür ediyor falan.Onun çok seveni var, görüyorlar az çok ama yine küsmüyorlar çünkü konuşacak bir kişi yok gibisinden.Bir arkadaşımız var adı Sude, diyor ki bana Berat; Sude'nin işini bitirelim mi diyor, yarin ise onunla konuşuyor benim hakkımda.O kadar dönek birisi.Okulda herkes onu tanıyor, beni de tanıyorlar yani ikimiz de popiyiz.Sınıf 1.siyim ben, 26 kişiden.Başkan yardımcısı o da sıkıntı değil.İstediğiniz her bilgiyi verebilirim ona göre strateji üretebilirsiniz.
Gençler amaç sohbet ve mantık.Çok uyuz oluyorum ona, 2 yıldır aynı sınıftayız çıldırıyorum.Arkadaşlarım Berat'ın kötü birini olduğunu biliyor fakat küsmüyor, çünkü ortada kanıt vb. yok.
Sadece sınıfta rezil olsun ya da küssün, dediğim gibi en yakın arkadaşım istediğim her şeyi konuşabilirim.Her yoruma beğeni atacağım haberiniz olsun.Ayrıca küsme falan çocukca davranışlar diyenler; birinin bu işi bitirmesi gerekirdi.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Böyle kişilerin genelde sırtı yere gelmez, her türlü tatsız işleri yaparken en sevilen kişi onlar olurlar ya da birileri onlara tatlı davranmayı görev edinmiştir ama gerçek yüzünü bilmezler, bilseler bile toz kondurmazlar. En iyisi onu karşına almamak, maalesef.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bence artık kimin patron olduğunu gösterme zamanı gelmiş
em onu :/
EMMMM!
Böyle kişilerin genelde sırtı yere gelmez, her türlü tatsız işleri yaparken en sevilen kişi onlar olurlar ya da birileri onlara tatlı davranmayı görev edinmiştir ama gerçek yüzünü bilmezler, bilseler bile toz kondurmazlar. En iyisi onu karşına almamak, maalesef.
Maalesef'i yok, istersek cezasını çekebilir.PES ETMEK YOK!!!!!1!11!!
Eğer çok sinir oluyorsan yaptığı hareketler hakkında idareye dilekçe yaz ve dilekçede kimliğinin gizli tutulmasını iste. İdare ilgilenmezse 3-4 kere daha bir kaç günde bir kez yolla. Onları da dikkate almazlarsa bir üste git (İlçe millieğitim oluyor galiba) ona dilekçe yaz ve aynı şekilde bir kaç gün arayla 3-4 kere daha yolla onlar da takmazsa bir üste...
Elinde sonunda işe yarar.
Valla yapram bizde ortam böyle :D
Ben de onu düşündüm, işte kanıt falan lazım, adam akıllı sınıfın 2.si, ben 1...

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çıkar ve masayı vur
Masaya vur olacaktı o, foruma hoşgeldin :D

Oylamada gizlice Sudeye elini kaldır ve saçını çek !! Lanet kıza, sana bulaşmak neymiş göster !!
bkz:piskopat Senaryolar
:D Sesli güldüm lan.
Sude'nin suçu yok, Berat bana Sude'nin işini bitirelim dedi, şimdi kendi konuşuyor.Sude'ye söylesem anlamaz işte, kanıt gerekli.Ses kaydı için cihaz alamam, telefon diyorsanız o da sesi aşırı az alıyor, sesi arttırsam bile anlaşılmıyor.Montumun iç cebinde olduğu için, başka yerlere sığmıyor :D (Zen6)

BonzaiciKebab

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Masaya vur olacaktı o, foruma hoşgeldin :D

bkz:piskopat Senaryolar
:D Sesli güldüm lan.
Sude'nin suçu yok, Berat bana Sude'nin işini bitirelim dedi, şimdi kendi konuşuyor.Sude'ye söylesem anlamaz işte, kanıt gerekli.Ses kaydı için cihaz alamam, telefon diyorsanız o da sesi aşırı az alıyor, sesi arttırsam bile anlaşılmıyor.
4 yıldır buradayım ama genede hoşbulduk

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İllaki kanıt lazım değil. Sen önce şikayeti et sonradan şahit isterler. İnsanları kendi tarafına çekip ona karşı kışkırt (özür dilerimlik şart. Üzgünüm.) o zaman gerek yalancı (Dediğim gibi. Şart.) gerek gerçek şahit bulursun. Eğer koridorda veya kamAeranın olduğu bir yerde yaparsa kamera kayıtlarının incelenmesini istediğini dilekçede belirtirsin. Onun dışında gizli gizli videosunu çekip internet üzerinden anonim olarak (Abartacağım dersen; IP değiştirip başka bilgisayarı alıp ormanın ortasına gidip emaili oradan atabilirsin :D) atarsan hiçbirisine gerek kalmaz. Ama dediğim gibi anonim olacak. Okulda video çekmek yasak disiplin cezası falan alırsın.
Hacı tam eklemek istediğim bir şey vardı, eğer o disipline giderse bende giderim.Beni de şikayet eder.O da özelimi biliyor, aklına getirmemem lazım disiplin işini.Kamerada yaparsam Berat kayıtı sorar ve ben de orada olurum.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anonim yollayacaksın dedim ya. Senin çekip yolladığını bilmeyecekler.
Bilmeyeceği için seni de şikayet etmeyecek.
Videoyu başka birine kaydettirebilirsin.
Yok hacı olmaz, bu arada bu bizim "özür dilerim" Berat, bu yıl 1. dönem 2 tane sınavdan kopya çekti ve sınav başlamadan önce bana dedi, ama geçti artık işte..