GolcuOsman
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Adamı bulunduğu konudan baktığı yöne doğru 5 blok öteye ışınlayabilirmiyiz?
yok o şekilde değil /zıpla komutuna kullandığında baktığı yöne doğru 5 blok öteye ışnlanacakBazı serverlarda ok ile atılan yere ışınlanma mevcuttu. Dediğin şey buysa oluyor.
Onla bir yere sabitliyorsun geçişleri arkadaşın dediği lol deki flash gibi bir şey sanırım.Kardeşim multiverse portals ile yönlendiriyorlar .
command /zipla:
trigger:
if distance between location of player and target block is less than or equal to 5:
teleport player to target block
Yada basitçe target block ile location'unun yerini hesaplar,5 ten küçükse veya eşitse yollarsın. skriptini yaptım.Güney, kuzey, doğu, batı diye yön belirlersin, if ile oyuncunun yaw ile pitch değerlerini kontrol edip oyuncunun baktığı yöne ışınlarsın.
teşekkürler çalışıyor ama adamın yere bakması gerekiyor ben o şekilde değilde / zipla yazdığında bakmadan 5 blok öteye gitmesini istyorumSkriptten anlayanınız yok aranızdan...
PHP:command /zipla: trigger: if distance between location of player and target block is less than or equal to 5: teleport player to target block
Skriptden fazla anlamıyorum, ben java mantığıyla söyledim , yapabildiyseniz ne mutlu sizeYada basitçe target block ile location'unun yerini hesaplar,5 ten küçükse veya eşitse yollarsın. skriptini yaptım.
Pekala.teşekkürler çalışıyor ama adamın yere bakması gerekiyor ben o şekilde değilde / zipla yazdığında bakmadan 5 blok öteye gitmesini istyorum
command /zipla:
trigger:
teleport player to 5 meters forward of player