[1.8.9] Clientsider 1.1 -- Her sunucuda çalışan mod pakedi

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ve can sıkıntısından böyle bir şey yaptım.

Mod Listesi (baya az. Her sunucuda çalışan ve 1.8.9 olan modlar genelde az oluyor ama. Önerilerinizi beklerim.)
  • BetterFPS
  • CustomMainMenu
  • InGameInfoXML
  • JourneyMap
  • OptiFine
  • Dynamic Lights
  • JEI
Linkler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Lütfen aşağıdaki Nasıl Güncelleme Yüklenir kısmını okuyunuz.

• Güncelleme yüklemek için, zip dosyasını yukarıdaki linkten indirmeniz gerekmektedir.
  • İndirdikten sonra ClientSiderInstall.exe dosyasının olduğu klasöre çekip bırakmanız lazım. Değiştirilsin mi sorusuna evet diyin.
  • ClientSiderInstall.exe'yi başlatıp Yeniden yükle tuşuna basın. (Bu tuş yok ise exeyi bir daha yükleyin.)
  • ...
  • Oyunu oynayın.
Hala anlamadıysanız bir video da var size gösteren:
Kendi mod pakedinizi kurmak için program istiyorsanız özel mesaj atın hallederiz.

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ben sunucu açsam gerçekten modlu açarım ve onda da Industrial craft gibi modlar olur.
Ha bak normal modlu bi paket falan da yaparım bi ara.

Bir de paket kurucusuna yeniden yükleme ve pakedi kaldırma özelliği ekledim. Güncellemelerde veya pakedi sevmediğinizde işe yarar. (MEGAya yüklendi.)

Yeni güncelleme 1.1:
+ Dynamic Lights eklendi
+ JEI Eklendi (NEI gibi ama NEI 1.8.9'a çıkmamış)
* Optifine Güncellendi

• Güncelleme yüklemek için, zip dosyasını yukarıdaki linkten indirmeniz gerekmektedir.
  • İndirdikten sonra ClientSiderInstall.exe dosyasının olduğu klasöre çekip bırakmanız lazım. Değiştirilsin mi sorusuna evet diyin.
  • ClientSiderInstall.exe'yi başlatıp Yeniden yükle tuşuna basın. (Bu tuş yok ise exeyi bir daha yükleyin.)
  • ...
  • Oyunu oynayın.
Hala anlamadıysanız bir video da var size gösteren:

Son düzenleme: