Santral uzak ne yapmalıyım ?

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Merhaba benim evime sanırım santral uzak şuanda internet hızım (indirme hızım vs.) 100 KB/sn bazen 150 KB/sn ye çıkıyor bir anda tekrar 100KB/sn ye düşüyor aradık konuştuk yetkililerle 200 KB/sn yaptılar daha fazla yapamayız dediler ya binanızın kablolarında sorun var yada santral uzak dediler neyse bina 2 yıllık yan komuşunun internetine bağlanmıştım eskiden peki ya onlarınki neden 400 KB/sn civarı ? onu anlamadım
Ayrıca superonline'ye geçmeyi düşünüyorum sanırım apartmana kutu takıyorlarmış bu kutu internetimi hızlandırıyor ? santral gibisinden santral uzak olsa dahi superonline'da hızım yinede düşük olurmu ?

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Nükleer Santrale uzak olmak iyidir
Şaka şaka. Superonline en iyisi. Düşük kalsa bile ondan öncekilerden iyi olacağına ben kefilim.
Parayı basarsan tabii ki.
Aslında verdikleri hız hiç inmiyor anca müzik felan indirince bir 50 KB/sn düşüyor gayet iyi fakat bu santral bahanemi çözemedim gitti

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Super Online diye değerlendirmemek gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta TTNET vb. şirketler TT altyapısından hizmet alıyorlar. Ayrıca Paket kaynaklı da olabilir. Veya indirdiğin site de farklı olabilir. 400 Kb/s bana da az gibi geldi. D-Smart kullanıyorum. 16 Mb download hızım var, Oyunları 2,3 Mbps/s gibi bir hızda indirebiliyorum. Bence sorun başka bir yerde. Santral ile uzaklığın yaklaşık kaç km? Eğer gerçekten düşük ise ve hat da bakır kablo ise hız düşüşü yaşanır. Ve bunu da düzeltmek için Fiber Altyapı gerekir.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Super Online diye değerlendirmemek gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta TTNET vb. şirketler TT altyapısından hizmet alıyorlar. Ayrıca Paket kaynaklı da olabilir. Veya indirdiğin site de farklı olabilir. 400 Kb/s bana da az gibi geldi. D-Smart kullanıyorum. 16 Mb download hızım var, Oyunları 2,3 Mbps/s gibi bir hızda indirebiliyorum. Bence sorun başka bir yerde. Santral ile uzaklığın yaklaşık kaç km? Eğer gerçekten düşük ise ve hat da bakır kablo ise hız düşüşü yaşanır. Ve bunu da düzeltmek için Fiber Altyapı gerekir.
Ama 2 büyük firmadan biri öbürüne KANDIRDIM XD filan yapamaz imzalanan sözleşmeler vb bir sürü şey var
Yani bu sıradan bir müşteriye 8mbit'e kadar diye tarife verip 1mbit vermeye benzemiyor :(

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an benim indirme hızım 2.7 MB 75 GB Kota.Evimin bulunduğu yerde İzmir'in en iyi yerlerinde söylenemez.Buralarda altyapı çalışmaları falan yaptıklarından beri böyle.Bulunduğun yerin işde santrale falan uzaksa , altyapısı falan eskidir kötüdür.Bu nedenlerce olabilir.Veya internet paketin çok düşükdür.Sırf internet için taşınmak ise...Belki (;