Zekilerin İçin Kelime Türetmece :D

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bildiğiniz Bir Oyunu Değiştirerek Oynayacağız Bugün.
Yani Nasıl?
Kodlayarak!
Yani Ben Minecraft İle İlgili Bir Kelime Tutacağım Ve Bunu Kodlayarak Yazacağım Altaki Üye Bu Kodu Çözecek Ven Benim Yaptığımın Aynısını Yapacak Ve Böyle Devam Edecek
Minecraft İle İlgili Tutabileceğiniz Kelimeler...
-Vanilla Minecraft İtemleri
-Vanilla Minecraft Entiyleri
-Vanilla Minecraft Komutları
-Ortalama Derece Bilinen Modlar
-Ortalama Derecede Bilinen Pluginler (Plugin Komutları Değil)
-Ortalam Derecede Bilinen Forum Üyeleri
Minecraft İtem Ve Entitylerin Adı Kesinlikle Türkçe Olacak Yani Dimaond,Gold vb Olmayacak

Lütfen İksir Ve Büyülü Bitap Adlarını Sormayın!
Son Olarak İpucu Olarak da Yani Yukarıda Saydığım Hangi Madde Olduğunu Anlamak İçin Bir İpucu Resim de Koymanız Önerilir.
Ayrıca Resimin Herhangi Bir Köşesine Kaçıncı Sırada Olduğunuzu Yazın Böylece Kaçıncı Kelimede Olduğumuz Anlaşılır
Peki Ben Yanlış Tahmin Ettiysem Ne Olacak?
Eğer Sizin Altınızdaki Sizin Tuttuğunuz Kelimeyi Yanlış Bilirse Siz Mesajını Düzenleyip En Altına Dur!
Doğru Bilirse Siz Mesajını Düzenleyip En Altına Devam Et! Yazacaksınız
Eğer Siz Yanlış Bilirseniz Mesajınızı Düzenlemeyip Yeni Mesaj Oluşturacaksınız (Çünkü Düzenleyince Bildirim Gitmiyor!)
Oyunun Kodlaması Nasıl Yapılacak?
1.
Tuttuğunuz Kelimedeki Harflerin Sayısı Tek İse Ortadaki 3 Harfi
Çift İse Ortadaki 2 Harfi Yazacaksınız
Örn.Elmas => [lma] Elmas Kılıç => [sK]

-Eğer Ortadaki Harf Diğer Kelimenin Başındaysa Büyük Yazılacak Değil İse Küçük Yazılacak
2. Kelimedeki Harf Sayısının Yarısını Romen Rakamıyla Yazıyoruz Eğer Harflerin Sayısı Tek İse Kelimedeki Harflerin Sayısından 1 Çıkartıp Yarısını Yazıyoruz Ve Bunları Kalın Yazıyoruz
Örn.Elmas => [lmaII] Elmas Kılıç => [sKV]

Hepsi Bu Şimdi Ben Hemen Başlayayım!

Tag List: @TheMissingLink @TheRedstoneEngineer @adenzu54 @OrangeLemon @BraveHero @Jacops @Ragnarak

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Execute
10 Dakikamı aldı sayılır ama buldum sonunda, tebrik ederim güzel düşünmüşsün :şapka:(Değilse ne yapacağım :/ )

[tiIV]

Dur!

Son düzenleme:

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Execute
10 Dakikamı aldı sayılır ama buldum sonunda, tebrik ederim güzel düşünmüşsün :şapka:(Değilse ne yapacağım :/ )

[tiIV]
Resim Koyman Daha Mantıklı 1 İpucu Sonunda Eğer İstemessen Ne Olduğunu Yazarsın Yoksa Bu Plugin Mi Mod Mu Anlayamayız İlk Cevap Veren Sensin Helal Be

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Kelime Türetmece Benimki E ile Bitiyorsa Seninki de E İle Başlamak Zorundadır :D
Bulamadım Söyle Bari
şu an kelime türetmeceye odaklanmadığım için kusura bakma :D ikincisinde e ile başlarım ama senin de şu an e ile başlayacak.
Particle (1.8'de geldi, pek yeni değil ama eh)

Kardeşim Kelime Türetmece Benimki E ile Bitiyorsa Seninki de E İle Başlamak Zorundadır :D
Bulamadım Söyle Bari
Ben seni mi bekliyorum sen beni mi? :D

E ile yapıyorum şimdi:

:tçapa:[itIII]:tçapa: