[EFESNW] Serverimizin Açılmasına Son Saatler/Son Alımları Kaçırma....

Asertgg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başlıkta da Olduğu gibi Serverimizin Herşeyi Hazır Açılmasına Saatler Kaldı şu an Builddeki Eksikleri Tamamlıyoruz Serverimiz bi kaç Gğne Hub Olacaktır şu an Yalnızca Skyblok
Alımlar Şunlardır :
1-)Rehber
2-)DenemeRehber
3-)Moderator Doldu
4-)Asistan
5-)Yardımcı Moderator Doldu
6-)Youtuber
7-)Admin Doldu Artık Alınmayacaktır..
8-)Reklamci
9-)Sponsor
Alımlarımız Bunlardır Bunların Yanında Op İsteyen Olursa(sponsor hariç onun opu olacak ztn)üstüne biraz para ödemeleri lazım İletişim:liveanilemin
Sponsor Olmanız İçin Gereken Tek Şart Serverimize Herhangi Bir Şekilde Yardımda Bulunmak
[/url][/IMG]
Reklamci İçin Günlük En Az 10 Kişi Çekbilecek Biri ..
Rehber/DenemeRehber/Moderator/YardımcıModerator İçin Şart Yok Oyuncularla İyi Geçinmeleri Yeter..
Youtuber İçin +350 Abone Şart ve Serverimizde Video Çekmesi Gerek...
Asistan İçin ise bayan olması şart Skypedan bize bayan Olduğunu Kanıtlarsa Alınacaktır..
Geçelim Serverimizin Özelliklerine(Fotoğraf Eklemedim Spoiler Vermemek İçin)
1-)32 Slot 6gb Ram
2-)SkyVıp/EfesVip/TurkVip Olmak Üzere 3 tane Vipimiz Mevcuttur Fiyatları İse Sırayla 15-30-25 Dir İlk Alan Kişilere İse %50 İndirimli..
3-)Mükemmel Bot Korumalarımız
4-)Kırıktaş Kazınca 3 tane Kırıktaş Gelir Envanterinize Lava Düşmez
5-)%1 şansla dia Çıkar/%3 Şansla Demir Çıkar/%5 Şansla Kömür Çıkar/%2 Şansla Altın Çıkar.
6-)%2Şansla 4 tane Isıtılmış Taş Bulursunuz /ve %1 şansla Coin Bulursunuz Bu Coinler Çok Lazım..
7-) Sürpriz Sandık Sistemi Eklenmiştir..
8-)Yarın Pet Sistemi Eklenecektirrr....
Ve Sayamayacağım birçok Özellik..

Son düzenleme:

IIEnesReyizII

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Admin Olabilirim İstersen Yaşım 17 skypem: xexpertpvp

Moderatör tarafından düzenlendi:

OmerBaşkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Admin Olabilirim ;
Ad: Ömer

Komut Bilgisi: %100

We Wg Bilgisi: %100

Oyuncularla Aram: Çok İyi

Çünkü Size Her İşte Yardımcı Olabilirim.Mesela Build,Soruları Cevaplama, Servere Logo Yapımı Kısaca Her Konuda Yardımım Dokunur.

ImportTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin veya Moderator Olabilirim ;
Ad: Mustafa

Oyuncularla Aram: Çok İyi komiklik yaparım güldürürm v.b şeyler çok eğlencilyiimdir oyuncuları srverden sıktırmam

Çünkü Size Her İşte Yardımcı Olabilirim.Mesela Build,Soruları Cevaplama, Servere Logo Yapımı V.b Diğer Konularda Yardımcı olurum.

OmerBaşkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Admin veya Moderator Olabilirim ;
Ad: Mustafa

Oyuncularla Aram: Çok İyi komiklik yaparım güldürürm v.b şeyler çok eğlencilyiimdir oyuncuları srverden sıktırmam

Çünkü Size Her İşte Yardımcı Olabilirim.Mesela Build,Soruları Cevaplama, Servere Logo Yapımı V.b Diğer Konularda Yardımcı olurum.
KArdeşim Alıntı Yapma Bak Reportlucam Ha!!!

sefabayrak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
modaratör olabilir sua n bi serverde adminim ama serrver user sayısı az daha öncede admnlik yaptım spawner ws bilirim saygısızlık asla etmem her konuda yardım ederim serverde oldugum gibi market lapis yapımında yalım 15 skype kullanmıyorum ama cok lazım olursa indiriim TS RC vvarr. cevabınızı bekliyorum