En Çok VIP Alınan Oyun Türü

En Çok Vip Satışının Olduğu Sunucu Türü Hangisi?

• Survival Games

Kullanılan: 0 0.0%
  • Skyblock

Kullanılan: 2 10.0%
  • PVP

• Factions

Kullanılan: 10 50.0%
  • Tekkit

Kullanılan: 1 5.0%
  • RPG

• Creative

• Survival

• Skywars

• Eggwars

• Hungergames

• Kullanılan toplam oy
    20

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu maliyetini karşılamak ve daha fazla kazanmak için biliyorsunuzki vip satışı kaçınılmazdır.
En çok vip alınan sunucu türü sizce hangisi?
Hem benim hem de sunucu açacaklara rehber niteliğinde olacaktır.

Bir dipnot geçmek istiyorum en çok sevdiğiniz değil en çok vip alınanı soruyorum. Ankette yanlışlıkla sevdiğinizi işaretleyebilirsiniz ondan :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Faction ac, sonra sunucuda bi aile kisvesi yarat ve insanlara paranız paramızdır biz bir aileyiz mesajını ver. Çok para kazansanda kazanmıyomus havası ver ve tema vb cebe indirdiğiniz zaman "bön sönöcömön porosono korsoloyomoyorom yokso colmozdom" demeye klavyen olsun. ( @UmmetEmin eueuheheu).

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pazardan server açacağın parayla limon alıp karlı fiyattan sat. Sabancı da öyle zengin oldu biliyorsun.
O sistem yemez artık malesef :D

Faction ac, sonra sunucuda bi aile kisvesi yarat ve insanlara paranız paramızdır biz bir aileyiz mesajını ver. Çok para kazansanda kazanmıyomus havası ver ve tema vb cebe indirdiğiniz zaman "bön sönöcömön porosono korsoloyomoyorom yokso colmozdom" demeye klavyen olsun. ( @UmmetEmin eueuheheu).
ahaha iyi fikir

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Her oyun türünde hepsinin kaliteli olduğunu varsayarsak :hmm:
Sen gidip faction'u da geliştirip ekstra skriptler felan kodlayıp pluginler eklersen onda da vip alırlar skyblock'a da yaparsan onda da vip alırlar. Yoksa hangisinin yaparsan yap sunucuna adam bile gelmez önemli olan sunucuyu kaliteli yapman
(Ki daha hangi pluginin ne işe yaradığını bilmiyorken ve sunucuna aynı işe yaran 4 plugin birden yüklüyorken zor ama)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lan nerden yazdım bu konuya herkes farklı bir dilde konuşuyor. Takibi kesemiyoz mu?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her daim kendi yarattığın oyunun VIP türü daha fazla alınmıştır. Bir Krallık (Faction) sunucusu açıp diğerlerinden farklı bir şey yaparsan, paracıklar paracıklar gelsin paracıklar.