Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hala sohbet kısmının varlığını bilmeyenler var, takılacaksan en iyi ortam burası ya sırf bu yüzden aldım özel üyeliği.

@tekno 51 hocamızın olduğu günler gibi olmasa bile takılıyoruz kendimizce :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hala sohbet kısmının varlığını bilmeyenler var, takılacaksan en iyi ortam burası ya sırf bu yüzden aldım özel üyeliği.

@tekno 51 hocamızın olduğu günler gibi olmasa bile takılıyoruz kendimizce :D
Her gün girmediğimin için olamaz mı? Hemen bilip bilmeden yargılamak ne kadar güzel ya ayrıca ben öyle millette muhabbet etmek için para mı vereceğim. Saçmalık ya. Harbiden keşke 1-2 sene önceyi yaşasaydım. En azından konuşmak sohbet etmek beleşti.

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Her gün girmediğimin için olamaz mı? Hemen bilip bilmeden yargılamak ne kadar güzel ya ayrıca ben öyle millette muhabbet etmek için para mı vereceğim. Saçmalık ya. Harbiden keşke 1-2 sene önceyi yaşasaydım. En azından konuşmak sohbet etmek beleşti.
Balım peteğim nedir bu atarın, hayatımda sayılı mesaja emoji atarım onuda anlatamıyorum gülücük koydum gülücük. Ben 4 senedir forumdayım fakat hiçbir zaman ücretsiz olmadı, eskiden herkes iç içeydi sanmayın aksine daha beterdi ortam düşmanlık vardı. Böyle konu açana küfür ederlerdi ama değişti tabi buralarda, sohbet etmek hala beleş ortama kahve parası veriyorum para değil yani.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Balım peteğim nedir bu atarın, hayatımda sayılı mesaja emoji atarım onuda anlatamıyorum gülücük koydum gülücük. Ben 4 senedir forumdayım fakat hiçbir zaman ücretsiz olmadı, eskiden herkes iç içeydi sanmayın aksine daha beterdi ortam düşmanlık vardı. Böyle konu açana küfür ederlerdi ama değişti tabi buralarda, sohbet etmek hala beleş ortama kahve parası veriyorum para değil yani.
Gülücüğü yanlış koymuşsun. "Hala sohbet kısmını bilmeyenler var" diyorsun bundan ne anlamamı istiyorsun. Düpedüz aşağılama anlamı içeriyor. Ayrıca 4 sene forumdasın ama sohbetin bedava olduğu döneme denk gelmedin sanırım. 2 senedir buradayım kimsede kalkıp niye böyle konu açıyorsun diye kimseye laf etmedi küfür de etmedi. Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz çünkü siz 4 senedir buradasınız benim 2 senedir yaşadıklarım yalan oldu o yüzden.

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gülücüğü yanlış koymuşsun. "Hala sohbet kısmını bilmeyenler var" diyorsun bundan ne anlamamı istiyorsun. Düpedüz aşağılama anlamı içeriyor. Ayrıca 4 sene forumdasın ama sohbetin bedava olduğu döneme denk gelmedin sanırım. 2 senedir buradayım kimsede kalkıp niye böyle konu açıyorsun diye kimseye laf etmedi küfür de etmedi. Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz çünkü siz 4 senedir buradasınız benim 2 senedir yaşadıklarım yalan oldu o yüzden.
Bilmem pek anlamıyorum emoji koymaktan ama orada bir genelleme yapmadım, bilmeyenler var dedim. Daha sonra tanıttım, buradan sohbet kısmını bilmeyen birinin demesi gereken "Bilmediklerimiz de varmış"dır biliyorsan cevap bile vermezsin. Emin ol olduğun 2 senede de olmuşumdur belki sen beni görmemişsinidir kullanıcı adım @KRHN idi. Sohbetin bedava olduğu dönemden kastın Kıdemli Üyelik sistemi ise para ödemek daha kolay bir yöntemdi ki herkese verilmedi.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bilmem pek anlamıyorum emoji koymaktan ama orada bir genelleme yapmadım, bilmeyenler var dedim. Daha sonra tanıttım, buradan sohbet kısmını bilmeyen birinin demesi gereken "Bilmediklerimiz de varmış"dır biliyorsan cevap bile vermezsin. Emin ol olduğun 2 senede de olmuşumdur belki sen beni görmemişsinidir kullanıcı adım @KRHN idi.
Evet bu kullanıcı adını da diğerini de biliyorum ama söyleyiş tipin yanlış. "Hala bilmeyenler mi var" diyince karşında ki farklı bir anlam takıyor o cümleye. "Bilmiyorsan" gibi bir şey diyebilirsin. Ben de karşılığında "Evet biliyorum ama konu dışı genel veya genel sohbet gibi bölümler sohbet muhabbet olsun diye varlar illa sohbet etmek için para vermeyelim" derdim konu kapanırdı.