Sponsor Arıyorum

Forum_Uzmanı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sıradışı Bir Skyblock Sunucusu Açacağım Plugin, Map Hazır
Bunun İçin Bana Sponsor Olacak Kişilere İhtiyacım Var 25-30 Tl Civarı Yardım Gerek
Sunucuda Satılan Üyelik Ve Eşyaların Parası Bölüşülecektir.
Sponsor Olabilecekler Özel Mesaj Atsın Lütfen​

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Boşuna dilenme, öhm öhm pardon, arama sponsor felan. Forumdaki herkes kendi serverini açabilecek kadar biliyo bu işleri. Sponsor olacağına kendi serverini açar yani

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
açıkcası ne kadar sıradışı olacaına bağlı ollarak sponsor olabilirim

Forum_Uzmanı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
açıkcası ne kadar sıradışı olacaına bağlı ollarak sponsor olabilirim
şu an Bir Host Yokki Yani Kendi Bilgisayarımda Sunucu 7 Çeşit Ada, Warp Market olmayacak /market, TOP10 NPC İle Vs. Olacak.
5 Çeşit Vip Her Vipe Özel Ada, Özel Yetkiler Herşeyi Açıklayamam Fikirlerimi Çalıyorlar :)

Son düzenleme:

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an Bir Host Yokki Yani Kendi Bilgisayarımda Sunucu 7 Çeşit Ada, Warp Market olmayacak /market, TOP10 NPC İle Vs. Olacak.
5 Çeşit Vip Her Vipe Özel Ada, Özel Yet özkiler Herşeyi Açıklayamam Fikirlerimi Çalıyorlar :)
bana özelden ip at bakıcam eğer güzelse bir şeyde anlaşabiliriz belki

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İp Si Yokki Localhost Olarak Giriyorum, İnternet Üzerinden Açamadım Modem Şifresi Yok şu an
Demeye çalışıyor ki; "Ey Forum_Uzmanı Logmain Hamachi varya, işte onun İP ver. Bende bir bakayım hele." diyor. Hani biz fakir insanların kullandığı Logmain Hamachi varya. Basıyon güç düğmesine şekilli şukullu açılıyo (sanki atom bombası atar düğmesine basıyormuşsun gibi .s .s) işte ondan bahsediyor.
♕ Çeviri Ustası; Emrsmsk
© 2016 Emrsmsk