Gayet Ciddiyim.Bu nitrado dan kaynaklı değil, chromeden ötürü böyle. Ayrıca bende böyle bir hata çıkmıyor bilmem karşılaşan arkadaşlar var mı. Bu arada biri çıkıp da konunun troll olduğunu falan söylesin ciddi misiniz ?
bende REsim Gözüküyor,Başka Biyerden Uploadlasan Ya Da Direk Link Koysan?
Bende resim gözükmüyor![]()
Ben Banlandım Sadece Forumda "IbrahimKoc"'a Eleştiri Yaptığım İçin (Yaptığı Plugin Paketindeki Açık Group Manager Açığı Vardı Söyledim İlk Olarak Forumdan Ardından nitrado.net'den Banlandım Ve İçerisindeki 400 Lira Falan Gitti Geçmişte Böyle Bi Konu Açmıştım.Yeri gelir banlarlar, yeri gelir... (söylemiyim şimdi, yasal işlem mişlem başlatırlar)
Knk Bende Site Hukuk Mahkemesi Mi Öle Bişi Yasaklamış. HızlıResim'e Uploadlasan?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben Banlandım Sadece Forumda "IbrahimKoc"'a Eleştiri Yaptığım İçin (Yaptığı Plugin Paketindeki Açık Group Manager Açığı Vardı Söyledim İlk Olarak Forumdan Ardından nitrado.net'den Banlandım Ve İçerisindeki 400 Lira Falan Gitti Geçmişte Böyle Bi Konu Açmıştım.
Al Buyur Knk Hizli Resimde Bozmuşlar düzelir .dKnk Bende Site Hukuk Mahkemesi Mi Öle Bişi Yasaklamış. HızlıResim'e Uploadlasan?
Katılıyorum (Ne kadarda zeki bir erkek -,-) .dChrome tutup da bu konuda yalan söyleyecek değil, Nitrado ile Chrome'u mu karşılaştıracaksınız? Hangisi daha güvenilir? Nitrado ile ilgili her ay forumda şikayet konusu açılıyor, elbette onlarında kendilerine göre haklı yanları olabilir, anlatmak istediğim şu, milyonlarca insan Chrome kullanıyor Google'a reklam veriyor. Bir aralar okullarda Yandex'e geçildiğinde öğretmenler internet gitmiş diyorlardı. Eğer Nitrado'yu Chrome'a sürekli raporlamışlarsa bir ihtimal olabilir ama Chrome'dan bahsediyoruz. Ha bu arada eğer o siteye saldırı varsa Chrome bu tarz bir uyarı yapıyor olabilir.
Türk Telekom ile ilgili de her gün onlarca şikayet açılıyor. Düşünce belki doğru, örneklendirme yanlış.Chrome tutup da bu konuda yalan söyleyecek değil, Nitrado ile Chrome'u mu karşılaştıracaksınız? Hangisi daha güvenilir? Nitrado ile ilgili her ay forumda şikayet konusu açılıyor, elbette onlarında kendilerine göre haklı yanları olabilir, anlatmak istediğim şu, milyonlarca insan Chrome kullanıyor Google'a reklam veriyor. Bir aralar okullarda Yandex'e geçildiğinde öğretmenler internet gitmiş diyorlardı. Eğer Nitrado'yu Chrome'a sürekli raporlamışlarsa bir ihtimal olabilir ama Chrome'dan bahsediyoruz. Ha bu arada eğer o siteye saldırı varsa Chrome bu tarz bir uyarı yapıyor olabilir.