Okulda ki Arkadaşı Rezil Etme HELP

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok bir şey Olmasın Dersen
Sıranın Yakınındaysa Ada'm
Kantinden Yiyecek Al Dersde (Sinirli Bir Öğretmenin) Çocuğa Ver Al Ye De
Sonra Hocam Berat bir şey Yiyor Diye Bağır
(bağırmadan Önce Yiyeceği Onun Sırasının Altına Koy)

Benim 5.Sınıf Taktiğim Eğlencesine Yapardım

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Eldiwen Tak.(Şimdi Parmak Izi Taraması Falan Olur Hapı Yutarsın Falan)
2
-Çok Kötü Birşeyi Gizlice Yap.(Gece Öğretmenler Odasının Duwarına Onun Ismini Falan Yaz.
3-Sprey Boyadan Kurtul.
4-Sabah Okuldaki Olayları Izle.
5-Çocuğun Batmasını Izle,Ayrıca Seni Yakamaz.Çünkü Senin Alehine Kanıt Yok.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Eldiwen Tak.(Şimdi Parmak Izi Taraması Falan Olur Hapı Yutarsın Falan)
2
-Çok Kötü Birşeyi Gizlice Yap.(Gece Öğretmenler Odasının Duwarına Onun Ismini Falan Yaz.
3-Sprey Boyadan Kurtul.
4-Sabah Okuldaki Olayları Izle.
5-Çocuğun Batmasını Izle,Ayrıca Seni Yakamaz.Çünkü Senin Alehine Kanıt Yok.
Gizlice Gece Öğretmenler Odasına Nasıl Girecek Anlatsana :D Where is KamerA

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, daha önce diyenlere de cevabımı verdim.Keşke konuyu okusan be..
Konuyu okudum yaptığın kıskançlık ve ikiyüzlülük. Yani o senin arkadaşın değil mi? Bırak iyilik yaparsa kendine kötülük yaparsa kendine seni bağlamaz. Ama o her şeyden önce sana arkadaşım diyen biri, eğer sende onu arkadaşın olarak görüyorsan gidip yüzüne açık açık dersin "Senin davranışlarını falan sevmiyorum" diye. Yok onu rezil edeyim, onu küçük düşüreyim bunlar sana ne kazandırır. Bu kadar küçük yaşta hainlik, fesatlık öğrenmeyin.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyu okudum yaptığın kıskançlık ve ikiyüzlülük. Yani o senin arkadaşın değil mi? Bırak iyilik yaparsa kendine kötülük yaparsa kendine seni bağlamaz. Ama o her şeyden önce sana arkadaşım diyen biri, eğer sende onu arkadaşın olarak görüyorsan gidip yüzüne açık açık dersin "Senin davranışlarını falan sevmiyorum" diye. Yok onu rezil edeyim, onu küçük düşüreyim bunlar sana ne kazandırır. Bu kadar küçük yaşta hainlik, fesatlık öğrenmeyin.
tm api
özr dilerim
yapmam bir daha
Ya kardeşim, adam biliyor zaten sevmediğimi kaç kere belirttim bunun yüzüne.İki yüzlülük değil arkasından konuştugum her şeyi biliyor zaten.Adam ona rağmen konuşuyor.Kıskanmıyorum diyorum ya, ondan iyi çevrem var okulda?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
tm api
özr dilerim
yapmam bir daha
Ya kardeşim, adam biliyor zaten sevmediğimi kaç kere belirttim bunun yüzüne.İki yüzlülük değil arkasından konuştugum her şeyi biliyor zaten.Adam ona rağmen konuşuyor.Kıskanmıyorum diyorum ya, ondan iyi çevrem var okulda?
O zaman niye hala onu rezil etme peşindesin, harbiden saçmasınız ya.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne alakası var. O çocuk ikiyüzlü olan kişi. Milletin arkasından konuşan kim. O çocuk. Ee.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne alakası var. O çocuk ikiyüzlü olan kişi. Milletin arkasından konuşan kim. O çocuk. Ee.
Peki bu birine, diğer bir insanı veya sevmediğini birini rezil etme hakkını verir mi? Gerçi sizinkiler şimdi ilkokul dostlukları pek samimi olamazsınız. Ama biraz daha büyüyünce gerçekten düşüncelerinizin ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu anlayıp bana hak vereceksiniz. Buraya yazıyorum. Tarihi bir yere not alın.