Bu Laptopu Kaça Satarım ?

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 10 ay önce laptop satın aldım 2.500 e ve satmak istiyorum özellikleri :
Toshiba Satellite
Intel Core i5
8gb RAM
Nvidia Gtx700m
1TB hafıza
Laptopun klavyenin kenarlarında siyahliklar var yanı azıcık kazınmış ben satmak istesem 1.200 e satar MİYİM bunu

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
1600 Civarı bir satış fiyatına verirsin. Kusurlar olmasa belki 1700-1800 Gibi bir fiyata gidebilirdi.Technopat Sosyal'de DH'de çok insan var alıcı. :)

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ekran kartı ve işlemci hızını öğrenmesi lazım kullanıcının yoksa interl core i7 nin 2.20 ghzsi bile var yani

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alacak kişi bu tür şeyleri düşünmesi lazım tabi pazarklık yapar diyim de kullandıysan adam onu sende 1 el olarak alır kullanmadıysan istedigin parayı alırsın tabi klavyeni yanları sorunu var adam leptobu inceller 8gb ramı var 1TB hafıza var windows 7 8 mi ona bakar tabi allacak kişi baya inceller onu diyim de sana 8 gb filan baya ii :)

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alacak kişi bu tür şeyleri düşünmesi lazım tabi pazarklık yapar diyim de kullandıysan adam onu sende 1 el olarak alır kullanmadıysan istedigin parayı alırsın tabi klavyeni yanları sorunu var adam leptobu inceller 8gb ramı var 1TB hafıza var windows 7 8 mi ona bakar tabi allacak kişi baya inceller onu diyim de sana 8 gb filan baya ii :)
Peki 1.200 e satabilir MİYİM ?

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o alıcıya baglı bir şey bilemem satı inceler san su fiyata alırım der tabi bunda pazarlık yapcagını unutma yapan yapar

Bok_Çuvalı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Özellikleri Çok Kötü Değil 2. El Olmasından Dolayı Biraz Fiyat düşüşü olabilir. Ayrıca Laptopun Dış Yüzeyinde Oluşan Hasarlarla beraber 2000TL ' ye alırlar.