O ney be. (eyyy on karakter yorum engellemeye gelince siz yorum engellemeyi çok iyi bilirsiniz şimdi beni konuşturmayın)Tekkit oyna
Elder of Scrools V: Skyrim oyna ama Turkish modu indir.O ney be. (eyyy on karakter yorum engellemeye gelince siz yorum engellemeyi çok iyi bilirsiniz şimdi beni konuşturmayın)
Osu! oynuyorum ama şarkı listesi yok bir de bulsam bile hepsi "oooo aslkjdaskd-chan" diyen kızların resimleri ile dolu hiç sevmiyom onları adam akıllı liste varsa önerebilirsin. Hiç gücenmem.ygopro ve osu oynayabilirsin ikiside bolca yetenek ve bilgi gerektirir oynadıkca alışırsın :/ özellikle ygopro için bayağı bi zeka gerekir osu içinse refleks
Adamım anime mi önerdik ?Çabuk anime önericileri gelmeden.
Şu "Unturtale" adlı oyun için güzel diyorlar, deneyebilirsin.
Bu ygopro yu gi oh gibi bir şey mi?ygopro ve osu oynayabilirsin ikiside bolca yetenek ve bilgi gerektirir oynadıkca alışırsın :/ özellikle ygopro için bayağı bi zeka gerekir osu içinse refleks
Cinnet geçirmezsen ve full dialogdan sıkılmazsan iyidir.Çabuk anime önericileri gelmeden.
Pixel pixel korkuyorum paşam sence güzel midir?Çabuk anime önericileri gelmeden.
Evet onun oyunu her şey var içindeki eklenmeyede devam ediyor.Bu ygopro yu gi oh gibi bir şey mi?
Denerim onu bir ara küçükken yapay zekaya karşı oynayıp kaybediyordum haşat etmezler beni inşallah.Evet onun oyunu her şey var içindeki eklenmeyede devam ediyor.
Gameplay var dimi Mass Effect gibi olmasın.Cinnet geçirmezsen ve full dialogdan sıkılmazsan iyidir.
Çabuk gelmeden dedim.Adamım anime mi önerdik ?
Fanbase'ine bakarsak güzele benziyor.Pixel pixel korkuyorum paşam sence güzel midir?