Ben de bi' spoiler vereyim:

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ioncube bile kırıldıktan sonra ne yapsan boş. Her türlü temizlenir. Ufak defek kod yazınca uzun kodlar sana spagetti gibi gözükebilir. Malum ne kadar uzun olursa kafanın karışıp spagetti görme oranında o kadar artar. Tavsiye istiyordun demi. Php hook sistemi. Yap bunu.
Spagetti kelimesinin bu alanda ne amaçlar için kullanıldığını
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
araştırabilirsin. Sadece ionCube değil olay. Lisans sistemini yapan yapıyor yapamayan da kırılır, şöyle olur, böyle olur mırın kırın...

UmmetEmin

İnsanlar unutulduklarında ölürler.
En iyi cevaplar
0
Spagetti kelimesinin bu alanda ne amaçlar için kullanıldığını
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
araştırabilirsin. Sadece ionCube değil olay. Lisans sistemini yapan yapıyor yapamayan da kırılır, şöyle olur, böyle olur mırın kırın...
Sen yap sonra seninkini kırsınlar ondan sonra konuş. Sen daha 1+1 toplarken ben kod yazıyordum. benim yazdıklarımın spagetti gibi görünmesi doğal. Sonuçta anlayamıyorsun. Anlayamayınca da spagetti :ASD:ASDA it ürür kervan yürür.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen yap sonra seninkini kırsınlar ondan sonra konuş. Sen daha 1+1 toplarken ben kod yazıyordum. benim yazdıklarımın spagetti gibi görünmesi doğal. Sonuçta anlayamıyorsun. Anlayamayınca da spagetti :ASD:ASDA it ürür kervan yürür.
Ben yaptığımda görürsün ne diyim :)
Edit: Spagetti kavramını hâlâ araştırmamışsın. Ayıp.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende spoiler vereyim Prison Break adlı dizide micheal scofield ölüyor
Game of thrones da stark ailesi tek tek katlediliyor
Mr.robot adlı dizide başroldeki hacker çalıştığı adam tamamen halüsülasyon oda babasıymış
Death note animesinde kira en sonda ölüyor
Vikings adlı dizide Athelstan (rahip) ölüyor ve tanrı odin ragnarın köyüne geliyor.
Benden bukadar