Marslı filminin sonunda, onu terkeden arkadaşları geri dönüyor ve adamı kurtarıp Dünya'ya gidiyorlar.Herhangi bir film hakkında spoiler bekliyordum
Olmadı bu![]()
Kaçmamışmıydın senHerhangi bir film hakkında spoiler bekliyordum
Olmadı bu![]()
Kitabının sonunda da aynısı ne tesadüf değil miMarslı filminin sonunda, onu terkeden arkadaşları geri dönüyor ve adamı kurtarıp Dünya'ya gidiyorlar.
Kaçmamışmıydın sen
Kitabının sonunda da aynısı ne tesadüf değil mi![]()
Seninkilerden yer kalmadı. Göz Ardı Et.Al çöpe at.
Evet Aynen öyle. İdrak yeteneğin baya bi gelişmiş. bana attığın son mesajdan beri. Lisans sistemi çıkaracakmışımSeninkilerden yer kalmadı. Göz Ardı Et.![]()
Sevdiği kızı öldürüyor.spoiler görünce deadpool filminin sonunda 9800 parçaya ayrılıp ölüyor falan diyeceksin sandım ya
Arkadaş söyleyince açayım dedim, milyon tane şifreleme yolu var kodları gizleyebileceğin. Ayrıca kodlar spagettiyse tek bölümü silmeyle lisansı yok ederler o ayrı.Evet Aynen öyle. İdrak yeteneğin baya bi gelişmiş. bana attığın son mesajdan beri. Lisans sistemi çıkaracakmışım. Millette cahil php kodlarını silemeyecek.
ioncube bile kırıldıktan sonra ne yapsan boş. Her türlü temizlenir. Ufak defek kod yazınca uzun kodlar sana spagetti gibi gözükebilir. Malum ne kadar uzun olursa kafanın karışıp spagetti görme oranında o kadar artar. Tavsiye istiyordun demi. Php hook sistemi. Yap bunu.Arkadaş söyleyince açayım dedim, milyon tane şifreleme yolu var kodları gizleyebileceğin. Ayrıca kodlar spagettiyse tek bölümü silmeyle lisansı yok ederler o ayrı.![]()