Ben de bi' spoiler vereyim:

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Test için oluşturulan menü elemanları dahi az-çok projenin ciddiyetini ve neden "gerçek yazılım" olarak tanımladığımı anlatıyordur umarım, önerileriniz olursa da yorumlarınızı okurum.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
spoiler görünce deadpool filminin sonunda 9800 parçaya ayrılıp ölüyor falan diyeceksin sandım ya

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet Aynen öyle. İdrak yeteneğin baya bi gelişmiş. bana attığın son mesajdan beri. Lisans sistemi çıkaracakmışım :yıkıl:. Millette cahil php kodlarını silemeyecek.
Arkadaş söyleyince açayım dedim, milyon tane şifreleme yolu var kodları gizleyebileceğin. Ayrıca kodlar spagettiyse tek bölümü silmeyle lisansı yok ederler o ayrı. :)

UmmetEmin

İnsanlar unutulduklarında ölürler.
En iyi cevaplar
0
Arkadaş söyleyince açayım dedim, milyon tane şifreleme yolu var kodları gizleyebileceğin. Ayrıca kodlar spagettiyse tek bölümü silmeyle lisansı yok ederler o ayrı. :)
ioncube bile kırıldıktan sonra ne yapsan boş. Her türlü temizlenir. Ufak defek kod yazınca uzun kodlar sana spagetti gibi gözükebilir. Malum ne kadar uzun olursa kafanın karışıp spagetti görme oranında o kadar artar. Tavsiye istiyordun demi. Php hook sistemi. Yap bunu.