Niye Kasıyor Kardeşler ?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bütçe sıkıntılı şu an. Yaz gelince belki .
İnternette rehberler var 1500 liraya çok sağlam bilgisayarlar topluyorlar. Araştırırsan hem bütçene uygun hemde seni rahatlatacak oyun oynatacak bilgisayar toplayabilirsin.

Ya yeni bilgisayar alıcam. Yada bilgisayarcıya vericem parça yenilettirtcem
Aman diyim bilgisayarcıya falan verme. Adam iki üç kuruş daha fazla kâr edeyim diye gider nerede en pahalı nerede cebimi boşaltacak parça var ise alır takar sonrada "Ya bunlar çok bak bunlardan daha güzeli yok, yoksa diğerleri iki üç güne bozulur yiğenim" der. Sende internette daha ucuz daha güçlü bilgisayar görürsün gider soğuk su içersin. Adam akıllı araştır cebime göre sistem topla.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada sana bir kanal tavsiye edeyim en azından minecraft'ı çalıştırmak için bir umudun olur. Belki de diğer oyunları da.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bayağı severek takip ederim kendisini çok yararlı olmuştur.

acayip9000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu arada sana bir kanal tavsiye edeyim en azından minecraft'ı çalıştırmak için bir umudun olur. Belki de diğer oyunları da.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bayağı severek takip ederim kendisini çok yararlı olmuştur.
Universite sınavından sonra bilgisayar işini halledicem. Verdiğin kanalda minecraft ile ilgili bir şey bulamadim

acayip9000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
lSincapl, post: 1821030, member: 10315584"]Arama kısmına yazarak bulabilirsin. 4 adet mod kullanarak fps'i arttırıyor.[/QUOTE]
Eyvallah denerim

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Video ayarlarından chunkları düşürmeyi denediniz mi ? Görev yöneticisinden gereksiz yere arka planda çalışan programları sonlandırın.

acayip9000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet. Bu dedikleriniz yapıyorum.

Yapıyorum hocam. Ama kasma devam ediyor. Bana grafikleri yüzünden gibi geliyor. Texture pack atınca biraz rahatlıyor ama kasma bitmiyor
Geç cevap yazıyorum, üzgünüm. Kullanmadığın texture pack wb. şeyleri komple kaldırman daha iyi olur senin için.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Herkes kafadan bir şey yazmış. Laptoplarda Gaming laptoplar (en kötüsü 3 bin tl) ve bazı laptoplar dışında çogunlukla parçalar değişmez. Masaüstü pc topla yada oyun ayarlarını düşür. İntelin güncel driverını kur. O laptopun parçaları değişmez anlıyacağın.