BerkeZengin31
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Server 1.7 1.8 Daha İyi Olmus Tam Hız Devam Oynamaya 
Server 1.7 1.8 Daha İyi Olmus Tam Hız Devam Oynamaya![]()
Çok Teşekkürler• Sunucunuz Başarılı Başarılarınızın Devamını Diliyorum...İYİ KONULAR İYİ FORUMLAR
![]()
Evet, Sunucu'ya birazdan gireceğim. Arkadaş abartılı bi' Sunucu değil demiş bende Diyorum ki; Sende yap bundan daha iyi bi' Sunucu Sınırsız yapmazsam adam değilim, okey?
Yuh, /kit VIP'lerin p5 p6 p7 alma hakları var.
Evet gençler her şey yanlış anlaşılma kurucunun kardeşi 9 10 yaşlarında galiba açmış çarıyla adamları kesiyor p4lü birde yanına arkadaşını almış, arkadaşını kestim diye beni banladı yani böyle bir şey olamaz, Sunucu şikayetleri'ne konu açsam yeridir.
Yan Hesap'la kendi konu'na mesaj atamazsın. Ya kendi hesabından Güncel yazarsın, Ya da Konu'yu böyle güncelleyemezsin...Market Sistemı Çok Güzel Olmus
Pardon bilmıyordum sorryYan Hesap'la kendi konu'na mesaj atamazsın. Ya kendi hesabından Güncel yazarsın, Ya da Konu'yu böyle güncelleyemezsin...
Teşekkurler O Bug Server 1.7 1.8 Olduğu İçin Oluyor Ama DüzeltiBuildleriniz Harika Emek Harcanmış Gibi Rehberler Yardımcı Oluyor Tek bi küçük Sorun Var Oda Kapı Bugu
Teşekkurler Dostum En Kısa Surede Helledilecek Emın Olabilirsin .Buildleriniz Harika Emek Harcanmış Gibi Rehberler Yardımcı Oluyor Tek bi küçük Sorun Var Oda Kapı Bugu
Tesekkürler.Buildleriniz Harika Emek Harcanmış Gibi Rehberler Yardımcı Oluyor Tek bi küçük Sorun Var Oda Kapı Bugu
Teşekkürler DostumServer çok İyi Çok Kısayollar Var Arkadaşlarım la Doyasıya Oynıyorum Tarım yaparak Para Kazanıyoruz Harika Çok Zevklı.
Baya Emek Harcamışsınız Çok Belli İnşallah Emeğnızın Karşılıgını Alırsınız