bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu arada EU4 ü jahreinde çekmişti istersen bi bakarsın.Ee ebenin.... Neyse artık hearthstone ile yetinicem.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada EU4 ü jahreinde çekmişti istersen bi bakarsın.Ee ebenin.... Neyse artık hearthstone ile yetinicem.
Ben bir araştırayım.Bu arada EU4 ü jahreinde çekmişti istersen bi bakarsın.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyaz yazı var GIF'in altında qrdş.Qrdş konuşmayı mı unuttun :/ Gif havaları falan :/
Senin bu büyücüyü çağırınca yenme mantığı Yu-Gi-Oh Power Of Chaos'da geçerli atıyosun büyücüyü el sende.Ben bir araştırayım.
Qrdş bu beyaz yazılar yaktı bizi :/Beyaz yazı var GIF'in altında qrdş.
Madame Bovary isminden de anlaşıldığı üzere sanırım bir drama ve ben drama sevmem. Deadpool'a gitmek istiyorum ama boş günüm olmuyor. Hızlı ve öfkeli serisini çoktan bitirdim ve o kadar iyi bir seri değildi (üstüne üstlük kalkıp 8,9 ve 10'uncu filmlerinin yapılacağı da duyruldu). Hearthstone başlayağım oyun olarak umarım beklentimi karşılar.Madame Bovary, Deadpool izleyebilirsin. Hızlı ve Öfkeli serilerini bitirebilirsin veya kasılmalı bir oyun bul zaman su gibi akıp gidiyor![]()
Hearthstone'nin kolay olmasının nedeni Yu-Gi-Oh daki gibi tuzak kartları, Büyü kartları ve Alan kartlarınını olmamasından bu kartlar baya bir etkili onun için YGOPRO'da yapay zekaya karşı oynuyosun ilk turdan 2 tane 3000 lik kart oynuyor zaten can puanların 8000.Madame Bovary isminden de anlaşıldığı üzere sanırım bir drama ve ben drama sevmem. Deadpool'a gitmek istiyorum ama boş günüm olmuyor. Hızlı ve öfkeli serisini çoktan bitirdim ve o kadar iyi bir seri değildi (üstüne üstlük kalkıp 8,9 ve 10'uncu filmlerinin yapılacağı da duyruldu). Hearthstone başlayağım oyun olarak umarım beklentimi karşılar.
Hiç sıkıntı değil evde camış gibi bağırırım YU Gİ OH diye adamın biri gelir yapay zekayı silker atar.Hearthstone'nin kolay olmasının nedeni Yu-Gi-Oh daki gibi tuzak kartları, Büyü kartları ve Alan kartlarınını olmamasından bu kartlar baya bir etkili onun için YGOPRO'da yapay zekaya karşı oynuyosun ilk turdan 2 tane 3000 lik kart oynuyor zaten can puanların 8000.![]()
Hiç sıkıntı değil evde camış gibi bağırırım YU Gİ OH diye adamın biri gelir yapay zekayı silker atar.
Ya işte böyle söylenince anlamıyorum. Oyunu bir indirsem o sırada bir okur bir denerim aydınlanırım.SADSA Geçen oynuyayım dedim noldu yaw adam bir turda 6 kart oynadı canım çıktı tur bitene kadar büyü kartları bu yüzden sıkıntı Hearthstone'de meta denilen olay var LoL daki gibi belirli kartlar metaya giriyor onlar baya değerli kartlar oluyor ve Hearthstone'de karakterin güçlerine göre bir kart dizilimi yapacaksın ve kart diziliminde güçleri ne kadar gem harcadıkları ve etkileri çok önemli.
Dene bende hesabıma gireyim diyomda epostamı unuttum.Ya işte böyle söylenince anlamıyorum. Oyunu bir indirsem o sırada bir okur bir denerim aydınlanırım.
10.000 kart ne ya ben sırf kartlar çok puan sayması zor olur diye pişti oynamıyorum oğlum 10.000 kart neDene bende hesabıma gireyim diyomda epostamı unuttum.Bu arada YGOPRO nun bir sıkıntısı daha var oyunda 10.000 tane kart var hangisini seçeceksin.
Kartların efektlerini falan okuyorumda bitmiyor bu ne.
![]()
Hearthstone de okadar kart yok yani.10.000 kart ne ya ben sırf kartlar çok puan sayması zor olur diye pişti oynamıyorum oğlum 10.000 kart ne![]()