[Neden] Kaliteli ve Özellikli Sunucular Tutmuyor ?

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Geçenlerde Xeon Network gibi RPG içeren serverler vardı. Sadece rpg değil çok özellikleri olan gelişmiş bir kaç tane sunucu vardı. Ama edit item olan, her şeyi paraya fokuslanan serverler daha çok kar getiriyor ve oyuncu sayıları maximuma çıkıyor ? Bu bizim ülkemizle alakalı bir durum mu ?

Neden emek veren insanlar karşılığını alamıyor da, çalıntı map ve plugin kullanan sunucular ayda 300-400 kazanabiliyor anlamıyorum ? Çoğunluk bu şekilde olduğu için mi ? Yani sunucu sahiplerinin hepsi zorlayıcı rpg ve karışık sistemler kodlasalar onlar daha mı çok ilgi görecek ?

Sunucu açmayı falan düşünüyordum da, "Oyuncu vesaire sıkıntısı çekmemek için ben de basit bir sunucu açabilirim" mantığıyla hareket ediliyorsa ?

Siz olsanız bir oyunda sürekli lapis kazmak mı hoşunuza gider yoksa çeşitli questleri tamamlayarak, kasılarak ve ekibini kurarak serveri keşfetmek mi ?

IMGS ROYALE

play.imaginesmc.net
En iyi cevaplar
0
Görev tamamlayıp sunucuya keşfetmek daha mantıklı bence çok zevkli olur ama kısa süre sonra sıkar.Onun için sürekli güncellenmesi lazım buda oldukça zor.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Rpg oyun oynamayan insan topluluğundan minecraftta rpg oynamasını istiyorsun? Güldürdün...

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Rpg oyun oynamayan insan topluluğundan minecraftta rpg oynamasını istiyorsun? Güldürdün...

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben oynamıyorum RPG oyunları fakat Minecraft'ta olunca ilgimi çekiyor daha hoşuma gidiyor, bu kişisel bir şey bence bunu tartışmak hatalı. Sadece RPG değil, sistemlerle ve haritalarıyla farklılık yaratan zor sunucuların hiç biri tutulmadı.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
İnsanlar tek bir düzene alıştığı için yeni dönem sunucuları onlara tuhaf karışık ve sıkıcı geliyor. Yeni ve kaliteli sunucular bu sayede zor gelişiyor. Ama gelişincede tam gelişiyorlar.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
önce faction açıloar sonra para kasıolar sonra hub sw olup creative skywars ekleyip onları bir süre sonra parasızlıktan kapıolar ve faction dururken survivala girilmediğinden yine faction kalıyor

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Bu konulardan en az 10 tane açıldı. Hayır sohbet olsun diye mi yoksa cidden mi açtınız anlamıyorum. Biraz araştırın. Aslında Türkiye de araştırmanıza da gerek yok her şey apaçık ortada :ci:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sanki cümle biraz "emek veren adamlar oyun arena maplarını bile alıntı kullanmıyorlar ve tüm pluginleri kendileri kodluyorlar"a kaymıs gibi.
Buyrun kaliteli sunucular karsılığını alıyor:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Saat 6'da cektim bunu 35 40bine kadar cıkıyor bu online rakamlar. Demek ki fazlasıyla emek veremiyorlar?
Çokmu oyuncu istiyosunuz? Buyrun speed builders gibi detay fıskıran bir oyun kodlayın, spigottan spleef eklemek yerine 20 oyunlu arcade ekleyin.
Hala sunucularınızı faction sunucularla kıyaslamaktan bıkmadınız, mümkünse en cok online ceken sunucularla kıyaslayın ondan sonra "neden sunucum tutmuyor" diyin ozaman durumu fark edersiniz.
Ben zirvedeki sunucular gibi birsey acamammı diyorsunuz? Buyrun lapisi fact. acın acma diyen yok? :')
Bakınız burası cok enteresan; -daha iyisi varken neden ona girmesinler-