Xp'nin ölümü en çok bana koydu sanırdım, en zor ben kabullendim sanırdım. Ama daha halen kabullenememiş gerçek xp kullanıcıları varmışNo-ip ve Windows Xp yaşıyor mu ._. Geçmişten mi gönderiyorsun bu videoyu... ._.
XP kötü bir işletim sistemi değil yalnız*Xp'nin ölümü en çok bana koydu sanırdım, en zor ben kabullendim sanırdım. Ama daha halen kabullenememiş gerçek xp kullanıcıları varmış![]()
Kötü olsa neden uzun süre bırakmamakta ısrar ediyim buradan onu nası çıkardın hocamXP kötü bir işletim sistemi değil yalnız*
"Öldü"Kötü olsa neden uzun süre bırakmamakta ısrar ediyim buradan onu nası çıkardın hocam![]()
Canım kardeşim, senin yaşın kadar uzunca bir süre bilgisayar kullandım neredeyse ki bunun 2/3'ünden fazlası tek başına XP'dir. Basit, geyik amaçlı yazılmış 1 yoruma bu kadar ayrıntılı bakmak mecazi söylenmiş bir sözü ciddiye almaktan farksız çünkü XP zaten bir canlı değil ki ölsün. Yanlış anlaşılma olduğunu varsayıyorum ama o yorumu geyik için yazdığımın rahat anlaşılabileceğini düşünmüştüm"Öldü"
Sadece programlar yapılmıyor üzerine, en stabil işletim sistemi falan galiba şu an ama![]()