- En iyi cevaplar
- 0
Hiç sıkıntı değil başka sorunların olursa ulaşmaya çalış. Java kod falan o tür konular dışında her türlü yardımı sağlarım.Oldu java açıldı şimdi oyuna bakıyorum.
Edit : Oyun açıldı. Allah razı olsun hepinizden
Hiç sıkıntı değil başka sorunların olursa ulaşmaya çalış. Java kod falan o tür konular dışında her türlü yardımı sağlarım.Oldu java açıldı şimdi oyuna bakıyorum.
Edit : Oyun açıldı. Allah razı olsun hepinizden
Mesajları okumadın sanırım hocam ? Sorun çözüldü. Java güncellemesi ile halledildi.minecraft'ını aç version'unu seç playe tıkla bu kadar sıkıntı olan şey ne?
Kurulum dosyası yok silmişim. Nereden indiriyim ? Önerebileceğiniz bir yer var mı hocam ?
Ne yaptın hocam![]()
Konunun saatler önce çözüldüğünün farkındasınız değil mi? (DEĞİL Mİ?)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eğer burdan indirmediysen sorunlar senin suçun.
Konu saatler önceden çözüldüyse kilitlenmesi gerekli (üye belirtirse kilitlenir). Yoruma açık bir konu olduğu için her üyenin yorum atmaya hakkı var.Konunun saatler önce çözüldüğünün farkındasınız değil mi? (DEĞİL Mİ?)
Sorun çözüldü farkındaysanız iyi o zaman ben kalkayım buraya pasta tarifi yazayım konu kilitlenmedi sonuçta.Konu saatler önceden çözüldüyse kilitlenmesi gerekli (üye belirtirse kilitlenir). Yoruma açık bir konu olduğu için her üyenin yorum atmaya hakkı var.
Konuyla alakalı olmak şartıyla yorum yazmak serbest, yetkili birine bildirirseniz kilitlenebilir.Sorun çözüldü farkındaysanız iyi o zaman ben kalkayım buraya pasta tarifi yazayım konu kilitlenmedi sonuçta.
Bayılıyorsun değil mi benimle tartışmaya.Konuyla alakalı olmak şartıyla yorum yazmak serbest, yetkili birine bildirirseniz kilitlenebilir.