1.7 VERSIYONUMU YOKSA 1.8 VERSIYONUMU

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Benim Bir Sunucum Var şu an 1.7 Ve Yeni Bir Server Tasarlıyacağım (HUB Olcak) 1.7 Mi Daha Kaliteli Olur Yoksa 1.8 Fikirlerini Paylaşan Ve Map Konusunda Yardım Etmek Isteyen Arkadaslara Teşekkür Ediyorum
Eger Gel Mapi Beraber Yapalım Diyorsan Skype Ve Daha Fazlasını Özel Konusma Başlatarak Belirtirim
(KONUYU YANLIŞ YERE ACMIS OLABIRIM)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
1.7 açın siz , 1.9 yan şu ana kadarki en büyük güncellemeyi takmayın..Sınırsız eşya yapabilme , çift el falan ne önemi var:D. Macro tarihe karışıyor 1.9 da ama oyuncu kitlesi hilesiz oynayamıyor malum.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
1.7 açın siz , 1.9 yan şu ana kadarki en büyük güncellemeyi takmayın..Sınırsız eşya yapabilme , çift el falan ne önemi var:D. Macro tarihe karışıyor 1.9 da ama oyuncu kitlesi hilesiz oynayamıyor malum.
Haklisin Bi ara sunucumda hile engelleme vardi ve 8online dusmustu bende mecburen kaldirdim hacksiz sunucu olmaz :lol:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Haklisin Bi ara sunucumda hile engelleme vardi ve 8online dusmustu bende mecburen kaldirdim hacksiz sunucu olmaz :lol:
Neden olmasın olur. Zaten sunucuların kalitesi eski sürüm ve crack olmasından dolayı birazcık düsüyor, hile engelide koymayınca ne anlamı kalıyor, pl de yüklemeyin oldu olucak :alay:
Ayrıca 1.8 yapmanı öneririm, hatta 1.8 yapıp 1.9 içinde tüm sistemleri hazırla ki günün birinde lap diye geçebilesin.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bıkmadınızmı artık 1.7 ? hala 1.7 öneririm diyorsunuz 1.8 yap sunucuyu dostum en iyisi 1.7 eskidi artık.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Neden olmasın olur. Zaten sunucuların kalitesi eski sürüm ve crack olmasından dolayı birazcık düsüyor, hile engelide koymayınca ne anlamı kalıyor, pl de yüklemeyin oldu olucak :alay:
Ayrıca 1.8 yapmanı öneririm, hatta 1.8 yapıp 1.9 içinde tüm sistemleri hazırla ki günün birinde lap diye geçebilesin.
İyi Bir Fikir Saol

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir sunucu istiyorsan kendi kararınla 1.8 kullanıp oylama gibi bir saçmalı yapmazsın.
"Herkes 1.7 kullanır" diyenleride umursamamalısın, oyunculara 1.8'i öğretmezsen 1.7 kullanırlar tabi. Ama güzeli kaybetmek istiyorsan sende 1.7 kullan.

1.9 tamamen çıksında hemen geçelim :)
Sistemsel olarak şu an en iyisi 1.8 ama 1.8 oyuncu çekemiyor malum kitle yüzünden 1.7 yap bence
Çekmeyi bilen çeker..
Doğrudur 1.9 çıkınca sadece elit oyuncular toplanabilir.. Hile, macro gibi oynamayı bilmeyenler gelmeyecektir ve sunucu güzel olacaktır. Tabi sunucuyu açan o zaman bile kötü isterse 1.7 açabilir.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
1.7 Daha Fazla Kullanılıyor.
1.7/1.8 İyidir Ama Sorun Çıkarabilir
1.8 En İyisidir (Bence) Çünkü Minecraftın Birkaç Bugu Düzeltilmiştir Ve Çoğu Sunucu 1.8