Server Çizim Çalışması 2

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten öyle hocam, arkaplanı boş durmasın diye koyuyorum zaten. Ortaya da isim koyuyoruz fakat şu an alıcısı felan olmadıgından çizip belirli bir isim koymadık.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Geliştirilebilir, fena değil ama perspektif biraz daha düzgün verilse göze daha hoş gelir gibi. (Adamların küp şeklindeki kafasının yandan biraz basık olması.)

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunları Mouse ile yaptığına inanmıyorum açıkçası ._. Bu kılıçtaki çizgiler, kalkandaki çizgiler. Tamamen biraz yamuk biraz düz çizilmiş. Mouse ile çizsen yamuk yumuk olur. Hadi Curve ile çizdin diyelim o zaman biraz yamukluk olmaz. Birbirimizi kandırmayalım. Eğer Mouse ile çizdiğine inanan varsa ve gerçekten Mouse ile çizdiğini iddea ediyorsan. Ben inanmıyorum ._. Benim görüşüm tabi bu. Hemen saldırma. Mouse ile çizdiğini bi aklıma alabilsem ayakta alkışlıcam böyle resimleri.
Grafik tablet ile çizmişsin ama kötü kötü yorumlar gelmesin diye "Mouse ile çizdim." diyip milleti kandırmışsın gibime geliyor ._.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunları Mouse ile yaptığına inanmıyorum açıkçası ._. Bu kılıçtaki çizgiler, kalkandaki çizgiler. Tamamen biraz yamuk biraz düz çizilmiş. Mouse ile çizsen yamuk yumuk olur. Hadi Curve ile çizdin diyelim o zaman biraz yamukluk olmaz. Birbirimizi kandırmayalım. Eğer Mouse ile çizdiğine inanan varsa ve gerçekten Mouse ile çizdiğini iddea ediyorsan. Ben inanmıyorum ._. Benim görüşüm tabi bu. Hemen saldırma. Mouse ile çizdiğini bi aklıma alabilsem ayakta alkışlıcam böyle resimleri.
Grafik tablet ile çizmişsin ama kötü kötü yorumlar gelmesin diye "Mouse ile çizdim." diyip milleti kandırmışsın gibime geliyor ._.

Illustrator'un çizgi düzeltmesini istediğin kadar ayarlayabiliyorsun. Mouse ile Illustrator'da çizmek gayet mümkün ve sonuç da böyle bir şey olur.

Mouse ile çizdiğim bir şey.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Illustrator'un çizgi düzeltmesini istediğin kadar ayarlayabiliyorsun. Mouse ile Illustrator'da çizmek gayet mümkün.

Diyeceğimin aynısını arkadaş dedi. hiçbir bilgisi olmayan bu arkadaş, başkası yaptığı işi yapınca antiliği tutuyor ve çekemiyor maalesef.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Illustrator'un çizgi düzeltmesini istediğin kadar ayarlayabiliyorsun. Mouse ile Illustrator'da çizmek gayet mümkün ve sonuç da böyle bir şey olur.

Hmm Illustrator :D Ben o programı sevmiyorum ya. İlk indirdiğimde baktım çizik atıyorum, benim yerime bizzat kendi çiziyor. S yazıyorum düz S yapıyor felan bende direkt sildim. Kendim çizmek varken niye programa çizdireyim :D Çok gıcık etmişti ._.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm Illustrator :D Ben o programı sevmiyorum ya. İlk indirdiğimde baktım çizik atıyorum, benim yerime bizzat kendi çiziyor. S yazıyorum düz S yapıyor felan bende direkt sildim. Kendim çizmek varken niye programa çizdireyim :D Çok gıcık etmişti ._.

Kullanmazsın o zaman. Bilmediğin programlar hakkında da atıp tutmazsın. Kolay gelsin.