Team Fergus - Dream of Faunne

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0

Selamın aleyküm hepinize, 3-4 gün önce kendi hayalimde olan bir yapıyı yapmaya çalıştım. Pofuduk bulutlarla beraber değişik bir yapı ekledim ve ismine de Faunne'nin Rüyası adını verdim.@ByAehn'e teşekkür ederim.(Şu sıralar yoğun)
İnşallah sizleri de bu rüyaya ortak edebilirim :)

Önceki Yapılarımıza da Göz Atabilirsin
Hub Spawn
Alone Island Bekleme Lobisi
The Castle SkyWars
The Temple Bekleme Lobisi
Ice Giriş Lobisi

@LordTs @Ardart @MeapBoy @TurkeyBall_ @Lovegame @HestiaKnife @SlayerRs @M3LIH @_Randy1_ @byNavab0y @Bay ZZ

(Ekipteki mimarlar fazla aktif olamadığı için mimar alımları aktiftir forum üzerinden bana veya @ByAehn e ulaşın.)
(İstek Harita vs. yapıyoruz, mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz)

Son düzenleme:

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Build de Mi Yapıyorsun Hmm
Bulutlar 10 Numara
Başarılarının Devamını Dilerim...

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Çok hoş bir yapı. Bu arada rüyanda yeşil mescit görmüşsün galiba. Yüreğinize ve parmaklarınıza sağlık.

J4FLYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adayı Biraz daha Güzel Yapa billirdin Simetrik Olarak Durmuyor Ve Bulutlarıda Komutla Yaptığın Belli Oluyor Küçük Bir Düzenleme Yapabilirdin Onun Dışınd Güzel Ellerine Sağlık..

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Adayı Biraz daha Güzel Yapa billirdin Simetrik Olarak Durmuyor Ve Bulutlarıda Komutla Yaptığın Belli Oluyor Küçük Bir Düzenleme Yapabilirdin Onun Dışınd Güzel Ellerine Sağlık..
Adanın simetrik olması ? :D Uçan ada bu gördüysen simetrik olmaması bana daha güzel gözüküyor, teşekkür ederim.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güsel olmuş bulutlar çohsel
şu adaya biraz terraform yapaydın çoh düz kalmış gibü yohsa möhimmel

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Şu ana kadar yaptığınız en güzel map bence bu !
+1 bro