Cok Büyük bi Bug

Shabanoff

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler yardımcı olursanız sevinirim serverimde bug var hemde çok büyük artık bıkdım
mesela 1 kişi serverde oluyor diğeri onun ismiyle girince loginsiz falan oluyor 2 ayni nikle ayrı ayri kişiler girip chestlerindeki itemleri çalıyor serverim skyblock lütfen yardım edin sorun hangi pluginde?

yavuz55sc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende o sorunla karsi karsiyim ve namefixi yukledim ama yinede rahatsiz edici servera ara dira hata verdiyir yada birisi benim tam dogru sekilde girip servara giriyor ve beni swden atiyor ben bunu authme ile halletmek istiyorum baska serverlda olmuyor bubsorun ve authme son surumu var

Shabanoff

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Rider711905

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PaperSpigot kullandığınızda, bu bug ortaya çıkar çözümünü üstte arkadaşlar vermiş (post kasmıyorum bilgilendirme amaçlı)

Rider711905

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Serverim bukkit ve halada cozumunu bulamadim soyledikleri plugin yok link verdi arkadas onada giriyorum indirmiyor izine sahip diyilsiniz yaziyor
Buyrun;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buyrun;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca serverinizi sıfırlamanızı öneririm çünki bu bug yetkili hesaplarınada girmeye izin verir yani kötü niyetli oyuncular item saklamış olabilir

yavuz55sc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende o sorunla karsi karsiyim ve namefixi yukledim ama yinede rahatsiz edici servera ara dira hata verdiyir yada birisi benim tam dogru sekilde girip servara giriyor ve beni swden atiyor ben bunu authme ile halletmek istiyorum baska serverlda olmuyor bubsorun ve authme son surumu var

Rider711905

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Craftbukkit versiyonunuzu ve hangi craftbukkiti kullandığınızı ve plugin listesini atarsanız sanırım bir çözüm bulabilriim ayrıca server log da gelen WARN ve hatalar olabilir onlarıda atmanız gerek

Craftbukkit versiyonunuzu ve hangi craftbukkiti kullandığınızı ve plugin listesini atarsanız sanırım bir çözüm bulabilriim ayrıca server log da gelen WARN ve hatalar olabilir onlarıda atmanız gerek
İlaveten; skript kullanıyorsanız loop komutunun kullanılmadıgına emin olun lag yaratıyor.

Shabanoff

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Verdiyiniz Plugini kullandim orijinal isim Test ama ben TesT yazdim girmedi ama yine Test yazdim oyunda olan kisiye gire bildim ya lutfen yardim edin