bulamadım ama ? linkini atarmısınızHocam NamePrefix yükle .
Buyrun ,bulamadım ama ? linkini atarmısınız
Geç kaldın dostum, gölgemden hızlı fareye tıklarımBuyrun ,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ben bunu kullandığımda server çıldırmıştı bida denicemBuyrun ,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Spigot daha iyi , evde değilim o yüzdenGeç kaldın dostum, gölgemden hızlı fareye tıklarım![]()
hemen deniyorumBunu kullanın bug yoktur, arayüzü ve kullanımı basittir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Spigotun daha iyi olması nerden geldiğini unutma anlamı taşımaz ayrıca bukkit daha basit kullanım arayüzüne sahip ve ayrıca spigot yokken bukkit vardı tamammı .sSpigot daha iyi , evde değilim o yüzden![]()
afedersenizidxe nasıl kullancaz yardımcı olursanızSpigotun daha iyi olması nerden geldiğini unutma anlamı taşımaz ayrıca bukkit daha basit kullanım arayüzüne sahip ve ayrıca spigot yokken bukkit vardı tamammı .s
hata verdimi?afedersenizidxe nasıl kullancaz yardımcı olursanız
vermedi fakat nasıl kullancamhata verdimi?
Ya çok üşengeç, cahil ve tecrübesizsiniz kusura bakmayın, internet diye bir şey var elinizin altında her şey, araştırma yapıp bulmanız çok kolay youtubeya nametagedit kullanımı yazıcaksınız bukadar zor bir şey değil yapamıyorsanız server açmayacak oyuncu olmakla yetineceksiniz bukadar basit.vermedi fakat nasıl kullancam