yok olmadı yaBöyle Birşeyi Yapmanı Önermem Keisnlikle Ama
HTML:Event Seconds: Execute Console Command "Aboard"
Aboard Komutu Ne İşe Yarıyor ?yok olmadı ya
skortablosu açıyor sag taraftaAboard Komutu Ne İşe Yarıyor ?
:/ Bu Fena Lag Yapar Doğruca Oyuna Girince SideBar Taşıma Yapabilirsin Biri Paylaşmıştı Dün Onlara Bajskortablosu açıyor sag tarafta
mesela ben bi arkadaştan almıştım o bug yaptı komutla yaptı şimdi tekrardan bana o komudu yazmayınca skortablosu yeni haline gelmiyor nasıl ayarlarım:/ Bu Fena Lag Yapar Doğruca Oyuna Girince SideBar Taşıma Yapabilirsin Biri Paylaşmıştı Dün Onlara Baj
Sana atmistim o en dogrusu.mesela ben bi arkadaştan almıştım o bug yaptı komutla yaptı şimdi tekrardan bana o komudu yazmayınca skortablosu yeni haline gelmiyor nasıl ayarlarım
Yeni haline gelmiyorsa dosyayı sil jarı kalsın baştan düzenle :öl:mesela ben bi arkadaştan almıştım o bug yaptı komutla yaptı şimdi tekrardan bana o komudu yazmayınca skortablosu yeni haline gelmiyor nasıl ayarlarım
every 1 seconds:
loop all players:
execute loop-player command "/aboard"
peki nasıl her girişte o komut calıscak şöyle mi:Server berbat olur ama al.PHP:[CODE]on join: loop all players: execute loop-player command "/aboard"[/CODE]
tüm kişilere o komutu yazdırıcak.peki nasıl her girişte o komut calıscak şöyle mi:
on join:
loop all players:
olmadı malesefmake execute console command "komut" deneyin.
Her saniye bu komutu yazıyor.peki nasıl her girişte o komut calıscak şöyle mi:
on join:
loop all players: