Son zamanlarda gördüğüm rüyalar...

AllahınAslanı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Üst üste garip rüyalar görmeye başladım. Ama bu rüyalarla bir alakam yok. Yani bunları hiç düşünmüyorum ki rüyamda olsunlar ama oluyor işte... Neyse, anlatmaya başlıyorum.

Rüya 1
Kıyamet gerçekleşiyordu... Balkondan dışarı baktım ve Güneşi etrafında bulut parçacıkları ile yaklaştığını gördüm. Bir süre sonra Güneş durdu. Böylelikle 1 gün geçti. 2. Gün Güneşin bulunduğum bölgeyi kızarttığını gördüm. Her yer kahverengi olmuştu. Ardından gök siyah bulutlar ile kaplandı ve turuncu şimşekler çakmaya başladı. Sonra tüm uzay sanki bir hortum gibi gezegenimize yaklaşmaya, çarmaya başladı. Bulutların arkasından bir UFO gördüm. UFO'ya el salladım. Beynime ses dalgası gibi bir şey geldi sonra yatağın üzerinde bayıldığımı gördüm. Her şey çok gerçekçi gelişiyordu. Sanki bunlar gerçekmiş gibi hissediyordum... Daha sonra beni bir yere bıraktılar. Bırakıldığım yeri tam olarak hatırlamıyorum fakat yeşillik hakimdi ve gökte Arapça Allah yazıyordu. Sonra başka olaylarda gerçekleşti ama hatırlamıyorum.

Rüya 2
Bir çocuk gördüm. Adını rüyamda biliyordum fakat şimdi tek hatırladığım ilk iki harfinin "Mu" olması. Daha sonra şeytan geldi ve o çocuğu kandırdı. Çocuk ortalıkta yoktu. Ardından bulunduğum yeşil bölgede bir ağaca yaslandım. Başka bir ağaca yaslanmış birisini daha gördüm. Ve tam o sırada bize içecek gibi bir şey verildi ve tam içtiğimizde
ikimizde Dünya'ya ışınlandık. Yanımdaki adam yoktu sadece ben vardım. Etraf çöldü. Ardından bir UFO geldi ve içerisinden 2 metre boylarında gri ve siyah gözlü (gözleri büyük değil normaldi.) bir uzaylı çıktı Yanıma yaklaştı ve eşit boyda olmamız için eğildi. Elimi tuttu ve gülümsedi.

Daha fazlası da var ama şimdilik bu kadar yeterli.

Evet beyler bayanlar ne düşünüyorsunuz?

Dediğim gibi bunları hiç gündelik hayatımda düşünmedim. Yani bilinçaltımda olan bir şey değil.

Edit: Minecraft forumunda ne işim var :D

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gün içinde bir şeyler görmüşsün bilinçaltına takılmış bilinçaltı dediğimiz arkadaş da değiştirmiş anam değiştirmiş sonuç bu.
Dipnot: Bilinçaltımda olan bir şey değil demişsin de bilinçaltının özelliği içinde ne olup bittiğini doğru düzgün bilememendir.

Bu arada sana gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum :,(
Demirci ocağındaydım, Diriliş Ertuğrul'daki Deli Demir bana ışın kılıcı uzattı. Kılıcı aldım. Kılıcı bana verirken de "Höğle yiğidim sana Tengri'nin ışınından kılıç dövmüşhem" dedi. Ondan sonra Deli Demire teşekkür edip kılıcı aldım. Elimde duruyordu. Uzaktan Star Wars'daki askerler gelmeye başladılar (Suratlarında beyazlı siyahlı maske olan) insanlar "Moğollar geliyorlar!" diye bağırdılar. Deli Demir de bana pis pis sırıttı. Diriliş Ertuğrulun müziği arkada çalıyordu. Bir kaç saniye sonra Adana Merkez çalmaya başladı. Uzay gemisi falan indi gökten. Ondan sonra Yoda gökten uzay gemisi gibi inip bana güç seninle olsun dedi kafa attı ve uyandım :(
Sence üstte okuduğun rüyanın ilahi bir anlamı olabilir mi :(
Allah benimle dalga mı geçiyor (!) :(

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
HAHAHA ufo D :D çok fazla ufo ile ilgili şeyler izleme
1. Rüya ile ilgili tahmin: Sıkıntı içindesin diye tahmin ediyorum ve dua etmeni tavsiye ediyorm
2. Rüya ile ilgili tahmin : Adem ve Havva olayı olarak düşünüyorum elma olayı biliyorsundur :D Biri Seni kandırmaya çalışıyor para veya senin isteyecein bir şeyle ve kanarsan kötü şeyler yaşayacaksın
tahminim bunlar

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. Rüya ile ilgili tahmin : Adem ve Havva olayı olarak düşünüyorum elma olayı biliyorsundur :D Biri Seni kandırmaya çalışıyor para veya senin isteyecein bir şeyle ve kanarsan kötü şeyler yaşayacaksın

Fazla batıl :/
Şunu mu diyorsun

(Yunan mitolojisindeki Kybele, Sümerde Mariana, Suriyede Atargatis, Hicazda ise Hebe diye telaffuz edilmiştir. Kıble kelimesi Kybele'den gelmektedir, Havva ise Hebe'den gelmiştir.)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
rüyyayı bilmemde ben en fazla 6 saat uyurum yani yataktan kalkmam ama 6 saat sonra bilincim açılır ve kurduğum hayaller %200 oranında gerçek gibi hissettirir o sırada bişeyler uydurup uyumaya devam etmekden daha çok keyif aldığım bir şey yok