[Anket] Piksel art t-shirt basılsa alır mısınız ?

Siz satın alır mıydınız ?

• Evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • Hayır

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi kendi çapımda pixel art ile uğraşıyorum ve son birkaç gündür bu yaptıklarımın kullanışlı olması üzerine düşünüyorum. Aklıma tişörtlere bastırmak geldi ve internet üzerinden bir dükkan açmaya hazırım. Fikir almaya geldim.

Yapacağım tişörtler popüler kültür etkili olacak büyük ihtimalle. Sanatsal işlerimden ayrı olacak.

İşlerimden örnekler:

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Olmayacak zaten sıfırdan tasarım yapacağım :)

25-30 lira arası olur sanırsam. (Tasarım t-shirtler yaklaşık 120 lira-240 lira arası oluyor. Annem o sektörde oradan biliyorum.)
Sen 1 tane falan koy örnek olarak kargo parasını ne yapacağız bide ben fakir adamım :S

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
pazarda satılırsa alırım.

almayan şümbültak

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Güzel Steampunk tarzı olursa alırım galba ben, tabi hangi site üzerinde satılacağına ve kargo fiyatlarına bağlı olarak değişir.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Steampunk tarzı olursa alırım galba ben, tabi hangi site üzerinde satılacağına ve kargo fiyatlarına bağlı olarak değişir.

Steampunk değil. RPG temalı popüler kültür parçaları. İki adet tasarımı siteye koydum. Kuralları okumadım :D direk patlayabilir dükkan, patlamazsa yarın akşam gibi görebilirsiniz mağazada.

(tisho.com site bu arada.)