Hangisini Tercih Etmeliyim ?

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben kanal kurdum ama ne Cekecegimi bilmiyorum (maynkraft çek lan diyen gitsin baydi artik) arkadaşlar 2 seçeneğim var lütfen siz seçenek EKLEMEYİN...ve hangisini daha mantıklı söyleyin
1.seçenek farklı oyunlar cekmek mesela creativerse,brawlhalla,turmoil,robocraft vb.(yaz tatilinde yeni PC alıp daha yüksek oyunlar çekecem)
2. Seçenek CS GO üzerine kurulu bir kanal açmak yenilikler rekabetçi (silverdan globala diye bir seri yapacam) mapler kasa açılımı vb.
Hangisini cekersem kanalim daha rahat gelişir

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Cs.Go çeken çok kanal var bence daha ilginç şeyler çekmeyi dene
mesela mmorpg çekebilirsin tabi RPG terimini unutmadan. Video çekerken rol yapmayı dene izlemesi gayet zevkli olur :D
ayrıca kanalını geliştirmenin en hızlı yolu minecrafttır

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cs.Go çeken çok kanal var bence daha ilginç şeyler çekmeyi dene
mesela mmorpg çekebilirsin tabi RPG terimini unutmadan. Video çekerken rol yapmayı dene izlemesi gayet zevkli olur :D
ayrıca kanalını geliştirmenin en hızlı yolu minecrafttır
Valla yaz tatiline kadar basit oyunlardan gidecem warframe planetside team fortress falan yaz tatili gelince daha büyük oyunlara geçiş yapacağım ve sağol :)
Mmorpg bitmez uçsuz bucaksız bir seri olur worldofwarcraft cekebilirim belki

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Valla yaz tatiline kadar basit oyunlardan gidecem warframe planetside team fortress falan yaz tatili gelince daha büyük oyunlara geçiş yapacağım ve sağol :)
Mmorpg bitmez uçsuz bucaksız bir seri olur worldofwarcraft cekebilirim belki
world of warcrafti izlemek hayal edemiyeceğin kadar sıkıcı olur. Çekiceksen archeage çek bayağı detaylı bi oyun o dediğim rol yapma olayını çok rahat yaparsın

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
world of warcrafti izlemek hayal edemiyeceğin kadar sıkıcı olur. Çekiceksen archeage çek bayağı detaylı bi oyun o dediğim rol yapma olayını çok rahat yaparsın
Rol yapma olayı derken ? Oyunun icindeymis gibi mi davranacam şizofren sanatlar beni :D
Peki mesela creativerse,brawlhalla,turmoil,robocraft vb ceksem gelişmez mi ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Rol yapma olayı derken ? Oyunun icindeymis gibi mi davranacam şizofren sanatlar beni :D
Peki mesela creativerse,brawlhalla,turmoil,robocraft vb ceksem gelişmez mi ?
şizofrenmi :( hiç RPG oyunları oynamadınmı çok normal bir şey bu. ArcheAge önermemin sebebide oyun mmo olsa dahi ev tarla gibi şeyler yapıp ticaret edebiliyosunuz. Mesela ekinleri satmak için kasabaya giderken size diğer oyuncular saldırabiliyo falan gerçekçi bir yapım

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şizofrenmi :( hiç RPG oyunları oynamadınmı çok normal bir şey bu. ArcheAge önermemin sebebide oyun mmo olsa dahi ev tarla gibi şeyler yapıp ticaret edebiliyosunuz. Mesela ekinleri satmak için kasabaya giderken size diğer oyuncular saldırabiliyo falan gerçekçi bir yapım
Anladım ama ne bileyim mmorpg cekersem boşa çekerim fazla izleyen yok veya seven genelde CS GO minecraft vb. Oyunlar üzerinden gidiyorlar ben hala ne Cekecegimi bulamadım