Çok_İlginç
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İlk Skriptim bir event skripti /diamondanahtariver komutuyla herkese diamond anahtarı veriyor...
Diamond Anahtarı ile bir cheste sağ tıklandığında 1 diamond veriyor tıklayana.
Yapamadıklarımda var elbet.. Bu diamond sadece 1 tane veriyor bunları %20 şans ile nasıl arttıra bilirim ? Örneğin %20 ihtimalle 1 diğer %20 ihtimallerlede 2 , 3 , 4 , 5 diye ilerlesin istiyorum... Ama yapamadım.
Birde Buna özel bir tıklanacak chest hazırlayacam sadece o cheste tıklanırsa acılacak peki onu nasıl yapıcam ? Cheste özel bir admı vermek lazım ? Siz sadece on right click chest bölümünde sadece o cheste sağ tıklandıyı yaparsanız chesti ben ayarlarım...
@Switcher
Diamond Anahtarı ile bir cheste sağ tıklandığında 1 diamond veriyor tıklayana.
Kod:
command /diamondanahtariver:
permission: op
permission message: &3&lBunu Yapmaya Yetkin Yok
trigger:
give 1 tripwire hook of protection 10 named "&3&lDiamond Kasası Anahtarı" to players
on rightclick on chest with tripwire hook:
cancel event
if name of player's tool is "&3&lDiamond Kasası Anahtarı":
give 1 diamond to player
remove 1 tripwire hook named "&3&lDiamond Kasası Anahtarı" from player
send "&3&lDiamond &dKutusundan Diamondını Kazandın !" to player
Yapamadıklarımda var elbet.. Bu diamond sadece 1 tane veriyor bunları %20 şans ile nasıl arttıra bilirim ? Örneğin %20 ihtimalle 1 diğer %20 ihtimallerlede 2 , 3 , 4 , 5 diye ilerlesin istiyorum... Ama yapamadım.
Birde Buna özel bir tıklanacak chest hazırlayacam sadece o cheste tıklanırsa acılacak peki onu nasıl yapıcam ? Cheste özel bir admı vermek lazım ? Siz sadece on right click chest bölümünde sadece o cheste sağ tıklandıyı yaparsanız chesti ben ayarlarım...
@Switcher