Colonel
Antik Oyuncu
- En iyi cevaplar
- 0
Tm susabilirsin skype veya tel ver ordn tartışalım senleKüçük şikeciler 1-0 gerideymis
Fener eşşeği yeniyor hüloğğğğğğğ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tm susabilirsin skype veya tel ver ordn tartışalım senleKüçük şikeciler 1-0 gerideymis
Ve birde biz küçüğüz evt gs şike işinde baya büyükKüçük şikeciler 1-0 gerideymis
Tarafıını seçTm susabilirsin skype veya tel ver ordn tartışalım senle
Minecraft genel seçeneği bana uygun geldiKonu yeri yanlış değil mi arkadaşlar ?
Not: Fener yener.
Sana uygun gelmiş olabilir ama burada sadece oyun hakkında konuşuluyor dostumMinecraft genel seçeneği bana uygun geldi
Zaten 45dklık bi konu 45dk sonra silerim yani bişi daha diycem ayıptır sölemesi forum başkanımısımki sorguluyonSana uygun gelmiş olabilir ama burada sadece oyun hakkında konuşuluyor dostum![]()
Belli ki forumda daha yeni yeni aktif olmaya başlamışsın burada işler böyle yürümüyorZaten 45dklık bi konu 45dk sonra silerim yani bişi daha diycem ayıptır sölemesi forum başkanımısımki sorguluyon
Bu Konuyu TerketBelli ki forumda daha yeni yeni aktif olmaya başlamışsın burada işler böyle yürümüyor![]()
ŞikeciBjk 2-1 alır didim ama öle olmadı. Tebrikler şikeciler xd
Beşiktaşlı değilim tag layf yaptım galiba @OrangeLemonŞikeciyenilince yedirememizlik Lafları iyimiş
bende maç izlemiyorumBeşiktaşlı değilim tag layf yaptım galiba @OrangeLemon
Tag layf anlayış iyimiş git başka konuda saçma tag layflarını yap desem iyi olurBeşiktaşlı değilim tag layf yaptım galiba @OrangeLemon
O konu bu konuTag layf anlayış iyimiş git başka konuda saçma tag layflarını yap desem iyi olur