Fatih the Wizard
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Edit kısımları hakkında görüşlerinizi söylerseniz mutlu olurum diycem ama muhtemelen bakan bile olmıycak
. Yine de belirtiyim. Biri 7:33 gibi başlıyo, diğeri 10:20 gibi. Neyse, iyi seyirler!
Eyvallah hocamEditler güzel olmuş asdfcrgf
Eheh, teşekkür ettim yorumun için. Oynayalım derim ama inan vakit kalmıyo ve her gün youtube için farklı bi oyun oynuyorum. Sabah 6ya kadar dolu oluyorum okul ve sosyal hayatı eklediğimizde. Bunu mesela sabah 8 gibi anca bitirebilmiştimBende Oynuyorum Birlikte Oynama Gibi Bir Şansımız Var Mı ?
Bu Arada Tek Eksiğin Mikrofon![]()
Problem Yok Bende Konu Açıyordum PZ İle İlgili Çünkü Oynayan YoktuEheh, teşekkür ettim yorumun için. Oynayalım derim ama inan vakit kalmıyo ve her gün youtube için farklı bi oyun oynuyorum. Sabah 6ya kadar dolu oluyorum okul ve sosyal hayatı eklediğimizde. Bunu mesela sabah 8 gibi anca bitirebilmiştim. Yine de irtibat halinde olalım vs. dersen steam/skype paylaşabilirim
PZ güzel oyun, ben de zaten PZ gibi sisteme çok yüklenmeyip başarılı oyunlar seçmeye çalışıyorum videolarda. Hem sistemimden hem de kendi sevdiğim oyun türlerinin çoğunun böyle olmasından kaynaklı ^^Problem Yok Bende Konu Açıyordum PZ İle İlgili Çünkü Oynayan Yoktu![]()
Aynen Benim Gibi,Ben Grafiği De Severim Ama Oynanıştan Daha İleri Gidemez BencePZ güzel oyun, ben de zaten PZ gibi sisteme çok yüklenmeyip başarılı oyunlar seçmeye çalışıyorum videolarda. Hem sistemimden hem de kendi sevdiğim oyun türlerinin çoğunun böyle olmasından kaynaklı ^^
Adamsın ^^Aynen Benim Gibi,Ben Grafiği De Severim Ama Oynanıştan Daha İleri Gidemez Bence![]()