[YARDIM] Format Slot ile Variables Kullanma

wLood

Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ben uzun zamandır skriptle uğraşıyorum %70 %80 ve öğrenemediğim kısımları araştırıyordum ve öğrenemediğim bir kısmı buldum alttaki komutta gördüğünüz gibi ;
Kod:
command /test:
    trigger:
        wait 2 tick
        add 1 to {bilmemne.%player%}
        format slot 1 of player with {bilmemne.%player} diamond named "&7TEST" with lore "&7Test to be unstealable
Burda {bilmemne.%player} variablesinin miktar olarak belirlenmesini istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim ? direk böyle denediğimde hata alıyorum ve ne denediysem de olmadı hata veriyor herhangi bir eklenti falan mı lazım ?

wLood

En iyi cevaplar
0
kardeşim chest yardımı ile market yapmayı planlıyorum :) markette +1 -1 olayı olacak ve 64 tane kod yazarsam kod fazlalığı oluşur :)

Wentklor123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence ChestCommands Kullanabilirsin İşin Daha Az Sürede Biteceğini Umuyorum vede Daha Az Lag Yapar.

wLood

En iyi cevaplar
0
ama yine de tek tek olucak değil mi ? direk variables olarak ekleyebiliyor muyuz orda?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
loop 36 times:
 add 1 to {_sayi}
 format slot {_sayi} of player with diamond named "1" to close

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda Chest Açmayımi İstiyorsun Yoksa Oyuncunun 1. Slotuna İtem Vereyim

wLood

En iyi cevaplar
0
Kod:
loop 36 times:
add 1 to {_sayi}
format slot {_sayi} of player with diamond named "1" to close
kardo böyle değil sırasını değil diamondun kaç tane oldugunu ayarlamam lazım

Burda Chest Açmayımi İstiyorsun Yoksa Oyuncunun 1. Slotuna İtem Vereyim
1. slotuna item vermeyi değil chest açık zaten open chest with 6 row falan yaptımda bu chestin 22. slotuna sayı adeti {item.%player%} olan bir elmas koymak istiyorum mesela

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
kardo böyle değil sırasını değil diamondun kaç tane oldugunu ayarlamam lazım

1. slotuna item vermeyi değil chest açık zaten open chest with 6 row falan yaptımda bu chestin 22. slotuna sayı adeti {item.%player%} olan bir elmas koymak istiyorum mesela
Kod:
format slot 0 of player with {_sayi} of diamond named "" to run ""