[Yardım-Skript] Zor Ama Kolay

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zor Ama Kolay :3.
{Yardım}
Ben bir deneme serveri kullanıyorum ve max 10 plugin olabiliyor.
Bu yüzden sizden isteğim skor tablosu.
iyi forumlar :p

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Bence PC DEN KENDİ SVNİ AÇ VE ScoreBoard Plugini YükleVeyada Daha İyiside Var İnfo-Board Dı Sanrım Bitane daha var Info-Board Reborn Diye Bide Ücretli var FeatherBoardı Sanırım

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim pc ne kuracağın sunucuya sen 1gb bile versen zorlamaz pc ni çünkü farklı bir ip adresinden giriş yapamaz bu nedenle sorun çıkmaz. Ayrıca skript i zaten kullanırsan okadar şey için ki 2 3 plugin demişssin bu nelere bedel çok fazla lag çıkarır sana hazır sunucu dosyalarını indirebilceğin bir link verebilirim.

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim pc ne kuracağın sunucuya sen 1gb bile versen zorlamaz pc ni çünkü farklı bir ip adresinden giriş yapamaz bu nedenle sorun çıkmaz. Ayrıca skript i zaten kullanırsan okadar şey için ki 2 3 plugin demişssin bu nelere bedel çok fazla lag çıkarır sana hazır sunucu dosyalarını indirebilceğin bir link verebilirim.
Yazın bi nitradodan server açacağım. Şimdiki serverim de küçük testler yapıyorum. Dedim belki yapan vardır. Neyse olmadı skor tablosunun pluginini indiririm yazın.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O saçma server.pro yerine Google'da azıcık araştırırsan daha güzelini bulabilirsin. 10 plugin bir şeye yetmiyor açıkcası. Gereksizce hazır pluginleri skript ile yapmak saçmalıktır.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Hata veriyor dostum.
O sayfada başka bir skript daha var onu da inceleyebilirsiniz. Bu arada deneme sunucu demişsiniz, o zaman kullanacağınız ve denemesi bitmiş bir eklentinizi kesip masaüstüne yapıştırınız. Böylelikle ScoreBoardStats yükleyebilirsiniz.
--------------------------------------------------
O saçma server.pro yerine Google'da azıcık araştırırsan daha güzelini bulabilirsin. 10 plugin bir şeye yetmiyor açıkcası. Gereksizce hazır pluginleri skript ile yapmak saçmalıktır.
Kesinlikle katılıyorum üstadım.