Play.KrashPvp.Com l SurvivalGames,SkyBlock,Pvp,Faction [1.7&1.8]

hudayfa1907

Marangoz
En iyi cevaplar
0

IP > play.KrashPvp.net
HOST > Batihost
SLOT > 200
RAM > 16 GB
SÜRÜM > 1.7&1.8

LOBİ
[/url][/IMG]

FACTİON SPAWN

SKYBLOCK SPAWN

PVP Spawn

Sunucumuzda Vip-Yetki Satışları Mevcuttur.
Alınan tüm Viplerin Süresi Sınırsızdır,Yetkilerin sürelidir.
Vip Alarak Bize Destek Olabilirsiniz.Yetki Satışları Mevcuttur.
Vip Veya Yetki Almak İstiyosanız Skype > Sametylmz04

VIP FIYATLARIMIZ :
PvP :
GoldDonor - 5TL
DiamondDonor - 10TL
PlatDonor - 15TL
KrashDonor - 20TL
Skyblock :
VIP - 10TL
Faction :
UltraVIP - 10TL
EliteVIP - 20TL
PremıumVIP - 30TL
HEROVIP- 50TL

SURVİVAL GAMES BAKIMDADIR KUSURA BAKMAYIN!!!

Son düzenleme:

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard Sürümünüz sahte olması kötü. Lütfen plugini satın alın. Ayrıca PVP sunucunuzda hiçbir hile koruması yok. Adam regen açmış milleti kesiyor.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Alttaki vip fiyatlarınıda gözümüze sokmanızla birlikte serverin gelir kaynak kapısı niyetine açıldığını düşünüyorum. Gerçekten girişimcilerinde bildiği bişi vardır. Eğer para kazanmak istiyorsan. Yaptığın işe önem ve değer vermen gerekir. Çürük malla pek bir şey elde edemezsin. Eğer işte gelişirsen ne kadar çok para harcarsan 2 katını alırsın. Yani size tavsiyem konuyu düzenleyin. Ayriyeten Survival games ve pvp sunucularda hile koruması yoksa hep oyuncu kaybedersiniz.

Smtylmz04

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alttaki vip fiyatlarınıda gözümüze sokmanızla birlikte serverin gelir kaynak kapısı niyetine açıldığını düşünüyorum. Gerçekten girişimcilerinde bildiği bişi vardır. Eğer para kazanmak istiyorsan. Yaptığın işe önem ve değer vermen gerekir. Çürük malla pek bir şey elde edemezsin. Eğer işte gelişirsen ne kadar çok para harcarsan 2 katını alırsın. Yani size tavsiyem konuyu düzenleyin. Ayriyeten Survival games ve pvp sunucularda hile koruması yoksa hep oyuncu kaybedersiniz.
İlk forumda konu paylaşımım,gerçekten kazandığım paraların hepsını serverı büyütmek için kazanıyorum 1 kuruşunu cebime attigim yok,çuruk malı ne için dediğini anlamadım fakat server için diyorsaniz hergun elimizden geldiği kadar güzelleştirmeye çalışıyoruz konu içinde ilk konu paylaşımımız.Survival games paylaşildiginda acik değildi pvp içinde hile korumasi lag yapmamasi için ayarlaniyor,yorumunuz için teşekkürler.

FeatherBoard Sürümünüz sahte olması kötü. Lütfen plugini satın alın. Ayrıca PVP sunucunuzda hiçbir hile koruması yok. Adam regen açmış milleti kesiyor.
FeatherBoard için teşekkürler,pvp sunucusu için hile korumasi ayarlanıyor Regen açan kişinin ismini verirseniz seviniriz bilgilendirdiginiz için yorum attıgınız için teşekkurler.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Hileli arkadaşları engellerseniz iyi olabilir. Konu düzenini geliştirebilirsiniz, yani sunucuyu ziyaret ettim yönetim açısından iyi bir izlenim bırakıyor. Vip fiyatlarınızda indirim olacak mı çünkü herovip abartı olmuş. İyi çalışmalar.
--------------------
Herkes kullanıyor, her gördüğümde keşke satın almasaydım diyorum.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@AdexTR Kul hakkına girdiğini de biliyorsun sanırım. Ücretli pluginleri bedava kullanmak yasal bir suç.

Edit: Yanlış anlama.

Son düzenleme:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@hudayfa1907 gelişebilir ve güzel sunucu, başarılar dilerim. Bu arada Textcraft'tan host ettiğiniz bazı görselleri göremiyorum.
------------------------------------------
@AdexTR Kul hakkına girdiğini de biliyorsun sanırım. Ücretli pluginleri bedava kullanmak yasal bir suç.
Ücretli bir eklentiyi satın almayıp bedava kullanacağımı söylediğimi hatırlamıyorum. Madem herkesin kullandığı sıradan bir eklenti olacaktı keşke almasaydım dedim. Yorumum aynen aşağıda. Her zaman korsanın karşısında olmuş birine bunu dememelisiniz. Yorumumu geç bir saatte cevaplamışsınız, olabilir ya da benim Türkçe'mde bir sıkıntı var.

Smtylmz04

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hileli arkadaşları engellerseniz iyi olabilir. Konu düzenini geliştirebilirsiniz, yani sunucuyu ziyaret ettim yönetim açısından iyi bir izlenim bırakıyor. Vip fiyatlarınızda indirim olacak mı çünkü herovip abartı olmuş. İyi çalışmalar.
--------------------

Yorum attıgın için teşekkurler vip sureleri sinirsiz herovip 50tl uygun fiyat cunku baya özelliği bulunmakta.

ya server dolu kapasite arttırın
Serverin kapasitesi arttilirdi iyi eğlenceler.