KatilKorsanlar
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Serverde Bir Oyuncu Login Yaptıktan Sonra skript algılıcak kod neydi ?
Sanırım Login: Falan Olması Lazım Yanlış Hatırlamıyorsam
Sanırım Login: Falan Olması Lazım Yanlış Hatırlamıyorsam
Teşekkür Ederim Bunu ArıyordumPHP:on join: player is logged: #işlem
TeşekkürlerŞu şekilde:
Kod:on login: [tab]broadcast "Sunucuya bir oyuncu girdi."
Teşekkürlerbunumu soylemeye calısıyosunKod:on login: #olaylar
Authmeskaddon gerekir.Teşekkür Ederim Bunu Arıyordum
Teşekkürler
Teşekkürler
indirme linkini atarsan sevinirimAuthmeskaddon gerekir.
Arkadaşlar Bide Şöyle Bir Skript Yazılırmı Bilmiyorum Gende Söyliyeyim Tabda Oyuncular Gözükmüyecek Sadece Kendi Gözükücek Ve 5 Saniye Sonra Tab Acılacak
indirme linkini atarsan sevinirim
tamam indirdim swyede yükledimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bide Şöyle Bir Skript Yazılırmı Bilmiyorum Genede Söyliyeyim Tabda Oyuncular Gözükmüyecek Sadece Kendi Gözükücek Ve 5 Saniye Sonra Tab Acılacak oyuncular gözükcek böyle bir şey yapmam mümkünmü ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Maalesef mümkün değil.tamam indirdim swyede yükledim
Bide Şöyle Bir Skript Yazılırmı Bilmiyorum Genede Söyliyeyim Tabda Oyuncular Gözükmüyecek Sadece Kendi Gözükücek Ve 5 Saniye Sonra Tab Acılacak oyuncular gözükcek böyle bir şey yapmam mümkünmü ?
hideplayer'da oyuncuyu görünmez yapıp tab'tanda kaldırıyor, skript'te farklı herhalde..Maalesef mümkün değil.
on join:
hide all players from player
if player is logged:
wait 5 seconds
reveal all players to player
Ben sadece görünmez yapiyor saniyorum.hideplayer'da oyuncuyu görünmez yapıp tab'tanda kaldırıyor, skript'te farklı herhalde..
Bu kod calismaz cunku oyuncu girdigi gibi giris yapamaz.PHP:on join: hide all players from player if player is logged: wait 5 seconds reveal all players to player