Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

İLK KONUYU TAMAMEN OKUSAN OLMAZ MI?
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VİRUSTOTAL İÇİN TIKLAYIN:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Paketimiz, 1.7 - 1.8 sürümüne uygundur,
Paket içerisinde herhangi bir bug - açık bulunmamaktadır,
Paketimiz clientlere karşı uygun craftbukkit ile korumalıdır,
Paketimiz, herhangi bir lag sorunu oluşturacak fazlalık plugin içerrmemektedir,
Bot girişlerine karşı uygun authme ve çeşitli pluginler korumaktadır,
Otomatik aktarma yapıcak yetkiler(group manager - mycommand) ayarlıdır. Girişten sonra otomatik sunucuya aktarır,
Sunucunuz için bazı isimler banlıdır(md_5, market, adminshop, shop)
Sunucu için girişlerde türkçe komut kullanımı sağlanmıştır(/giriş <şifre> gibi)

Eminim ki, bazı forum kullanıcıları bu soruyu bana soracaklardır.
Benim amacım hem burda paylaşıp *******'den para kazanmak hemde tanınmaktır,
Forum üzerinde de bir nevi tanınmak isteyip, takip edilmek istenmemdir,
İleriki minecraft server sahipleri, benim paketimi kullanıcak olursa, bunu bilmek bana şevk vericektir.
Burada belirttiğimin paketlerin haricinde özel olarak paket hazırlamaktayımdır.

NOT: Para kazandıran linkler engellenmiş. Bu sebeple kullanım ücretsizdir!

SuleymanD​

Son düzenleme:

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçişi mycommand yerine skript ile yapabilirdin mycommand sadece geçiş yapmaya yarıyor sonuçta chatcontrolude skript ile yapabilirdin ayrıca multiversenin ne için gerektiğini anlamadım sonuçta 1 tane dünya olacak değil mi ? 2-3 tane fazlalık plugin var bunun haricinde anti map downloader plugini bulup yükleyebilirsin.

Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçişi mycommand yerine skript ile yapabilirdin mycommand sadece geçiş yapmaya yarıyor sonuçta chatcontrolude skript ile yapabilirdin ayrıca multiversenin ne için gerektiğini anlamadım sonuçta 1 tane dünya olacak değil mi ? 2-3 tane fazlalık plugin var bunun haricinde anti map downloader plugini bulup yükleyebilirsin.

Merhabalar,
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Skript ile her şeyi ayarlamak istemedim çünki, skript kodları java üzerinden aktarırken, plugin direk java kodlarıdır. Bu sebeple, uzman bir skripterden plugin mi? skript mi? sorusuna plugin cevabını alıyoruz. Multiversenin yüklü olması, yapılacak haritaların nasıl olacağı veyahut başka bir dünyayla bağlantılı olup olmayacağı kullanıcya bakidir. Tabi siz diyince gereksiz duruyor, ama bir sunucuda görmüştüm.. Adam çok farklı bir çakma lobi yapmış, kelimelerle anlatılmaz olmadı özel sohbetten o serverin ip adresini veririm kendin görürsün. AntiMapDownloader plugini aklıma gelmemişti çünki elimdekilerle hazırladım bir nevi. İyi forumlar.

NOT: Anti Map Downloader plugini ekleniyor..

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Skript ile her şeyi ayarlamak istemedim çünki, skript kodları java üzerinden aktarırken, plugin direk java kodlarıdır. Bu sebeple, uzman bir skripterden plugin mi? skript mi? sorusuna plugin cevabını alıyoruz. Multiversenin yüklü olması, yapılacak haritaların nasıl olacağı veyahut başka bir dünyayla bağlantılı olup olmayacağı kullanıcya bakidir. Tabi siz diyince gereksiz duruyor, ama bir sunucuda görmüştüm.. Adam çok farklı bir çakma lobi yapmış, kelimelerle anlatılmaz olmadı özel sohbetten o serverin ip adresini veririm kendin görürsün. AntiMapDownloader plugini aklıma gelmemişti çünki elimdekilerle hazırladım bir nevi. İyi forumlar.

NOT: Anti Map Downloader plugini ekleniyor..
Ama şöyle bir şeyde var koca bir plugini sadece geçiş yapmak için kullanıyorsun bunun yerine skript ile yapmak daha mantıklı olur. Chatkontrolude sadece 2-3 satırlık skript kodu ile chati kapatırsan yeterli oluyor.

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle, haklısın Cs0kis.Sadece geçiş için bir eklenti kullanmaya gerek yok.
Kod:
on chat:
    cancel event
Kodu işinize yarayabilir.

Bu arada gönderiyi keşke bu zamanda paylaşmak yerine, öğlen 4-5 gibi paylaşsaydın.Aktiflik azalır..

Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle, haklısın Cs0kis.Sadece geçiş için bir eklenti kullanmaya gerek yok.
Kod:
on chat:
    cancel event
Kodu işinize yarayabilir.

Bu arada gönderiyi keşke bu zamanda paylaşmak yerine, öğlen 4-5 gibi paylaşsaydın.Aktiflik azalır..

Merhabalar,
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçi işsiz gibi gece gece hazırladım, paketi hazırlamam yaklaşık 1 saatimi aldı ama yapıcak iş olmayınca dediğim gibi işsiz gibi hazırladım :=) Skript yerine plugin kullanmayı tercih eden benim, bunun haricinde skript kodlamamı istiyen arkadaşlar bana ulaşaiblirler. İyi forumlar.
Skypem: Sulooo30

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz burada hatalarını düzeltmek istiyoruz, daha iyiye gitmeni istiyoruz.Skript yerine plugin kullanmayı tercih eden sensin de, gereksiz yere skript kullanmışsın yeni farkettim.Komutları oradan değil plugin.yml dosyasından Türkçe'leştirebilirdin.Madem Skript kötü, plugin daha iyi
Bu sebeple, uzman bir skripterden plugin mi? skript mi? sorusuna plugin cevabını alıyoruz.
direk jar dosyasının içindeki plugin.yml dosyasından yapabilirdin.

Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz burada hatalarını düzeltmek istiyoruz, daha iyiye gitmeni istiyoruz.Skript yerine plugin kullanmayı tercih eden sensin de, gereksiz yere skript kullanmışsın yeni farkettim.Komutları oradan değil plugin.yml dosyasından Türkçe'leştirebilirdin.Madem Skript kötü, plugin daha iyi direk jar dosyasının içindeki plugin.yml dosyasından yapabilirdin.

Skript'i boş yere kullanmadım; hem lobide komut kullanımlarının kapatılması için, hemde "login, l, giris, kayitol" gibi komutları yazdıktan sonra MyCommand'a bağlamak için(execute player command "/GecisYap") hemde pvpyi kapatmak için kullandım.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Groupmanager'ın cok daha iyileri cıktı(lord, kevs vb), Essentialsın bazı ekleri gereksiz, skriptle yapılabilir. Ayrıca bir plugini madem kullanıyosunuz etinden sütünden faydalanın yani gelipte
skript kodları java üzerinden aktarırken, plugin direk java kodlarıdır. Bu sebeple, uzman bir skripterden plugin mi? skript mi? sorusuna plugin cevabını alıyoruz.
Demen garibime gitti, kullanırsınız yada kullanmazsınız. Ha birde öğüt aldığın skript uzmanları aynı zamanda javadada uzman ise kac oradan uzak dur, yalan atıyodur. Javayı yalayıp yutan kimse skript kullanmaz.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir paket fakat geçiş yapmak için benim yaptığım eklentiyi kullanabilirsin tasarruf etmiş olursun.

MyCommand yerine kullanabilirsin.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@Satca indirilecek her hangi bir link konuda yok. Sanırım kaldırılmış güncellerseniz indirip bakmayı düşünüyorum.

Satca

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virüstotal eklenmiştir, konu günceldir.

Konu ve plugin içeriği 04.04.2016 tarihinde tekrardan düzenlenmiştir.