Sunucuyu nasıl web ortamında barındırırız

Okarina1991

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba
Spigot sunucum var ama hep açık durmuyor ve yedeğini filan alamıyorum

Bunu nasıl web ortamına aktarım oradan işlem alıp gep açık tutarız nitrado axitr gibi panele nasıl aktarırız

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de tam olarak bilmiyorum, php veya html bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır sadece bilgisayardan kurdum .bat tan açıp kapıom
Sunucuya port açıcaksın modem den modemin üstüne kurucaksın no-ip ile ama bu şeyler çok eskide kaldı ilk sunucumu hatırlattı :) böyle baş ağrıları çekeceğine bi tane ucuzundan bi sunucu kirala sorun kalksın.

UmmetEmin

İnsanlar unutulduklarında ölürler.
En iyi cevaplar
0
Hayır sadece bilgisayardan kurdum .bat tan açıp kapıom
Bilgisayardan kurduysan nitrado, batıhost gibi firmalardan sunucu satın alacaksın. Sonra ftp ile dosyalarını yükleyip yöneteceksin. Başlangıç seviyesi için nitrado tavsiyemdir. Daha ileride vds veya dedicated sunucu alarak sunucunu büyütebilirsin. Php ile de alakalı bir şey değil. Dosyalarını internet üzerinde paylaşabilmen için ya hosting firmalarını kullanacaksın ya da kendi bilgisayarını sunucu bilgisayarı haline getireceksin. Tavsiye etmem. İnternetin çok iyi ise bile 10 15 kişiden sonra lag yapacaktır.

Sunucuya port açıcaksın modem den modemin üstüne kurucaksın no-ip ile ama bu şeyler çok eskide kaldı
Aynen. Çok eskide kaldı. Ayrıca lamerlerden ddos yedin mi olan kendi bilgisayarına olur.