Amnesia Bölüm 2: Daniel -Fatih the Wizard-

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar Amnesia serisinin 2. bölümünü bugün editleyip paylaştım. Dün çekmiştim 2 parçaya bölüm 1inciyi dün editleyip 2.yi bugün editledim. Böylece videolarda daha fazla kalite, daha çok edit, daha çok geyik dönüyor. Videoyu kaç parçaya ayırırsam eskisine göre o kadar kat daha fazla emek veriyorum demek kısaca. Bu bile boş gözükmesine rağmen 2-3 saate yakın zamanımı aldı sanırım. Bu upload olurken Overfall isimli yeni bir rogue-like oyununun videosunu çektim. Onu da 3 parçaya ayırdım, birincisinin editini tamamladım daha da uzun sürdü 2-3 saatten :D (evet internetim de yavaş :p). Onun da paylaşımını öğlen ya da sabaha doğru yaparım galiba. Ayrıca gelecek serilerde eski videolarda belirttiğim, benim eskiden geldiğim yere kadar kız arkadaşımı oynatıp sonrasında benim seriye devam edeceğim Outlast serisinin ilk videosu hazır. Sadece birkaç part daha çekip öyle paylaşmaya başlamayı düşünüyorum. Yani maksimum 1 haftası falan var. Son olarak da videolarda bahsetmediğim yine kız arkadaşımın Sims 4'te speed-build videosu gelicek yakında editlenip yine benim kanalımdan. Video yine arşivde duruyo onun da 2 günü var maksimum.

Sizden tek ricam bunları prim olarak düşünmeyin. İnanın böyle basit şeylerden prim yapıp izleyici/abone vs. kasmaya çalışan bir adam olsaydım her gün sabah 5e 6ya kadar video edit'iyle upload'ıyla uğraşmazdım. Tüm işimi primden sağlardım. Çoğu bunu duyan insanın yorumunun bu tip olması rahatsız edici. Açıklaman ne peki derseniz üniversiteye geldiğimden beri ameliyatımdan [safra kesesi ameliyatı oldum geri dönüş yaptığım ilk videoda anlatıyorum (this war of mine)], hatta daha öncesinden bugüne kadar her şeyde yanımda oldu. Sevgili olarak olmasından bahsetmiyorum, yanımda olmasından bahsediyorum. Ve bu işte de benimle olmak istedi ben de seve seve kabul ettim. Bana zaten başlamak için ilham gelmişti ve o da bunu alevleyip hayata geçirmeme yardımcı oldu. Fazla konuştum sanırım bu kez ama fazla haber olduğundan ve bazı klişe tepkilerin olmasını engellemek istediğimdendi bu konuşma.

Fazla uzatmayayım, bu kadar açıklamadan da demek istediklerim anlaşılmadıysa ya bende büyük bir problem var ya da anlamayanda :|.
İyi seyirler!

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Güzel oyun, İngilizce gerektiriyor. Samimi bir video olmuş. :)