Eski günleri özledim...

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
ÖSKÖLÖRÖ ÖZLÖDÖM. Ne lan bu muhabbet iki sene öncesine eski denemeyin bir zahmet forumda gram değişme yok neyini özlediniz. Benim tek özlemim çocukluğumadır gerisi boş beleş. Kendinizi belli etmek için konu açmayın bir zahmet. (Şimdi atlarlar sen nesin falan filan feşmekan diye ama işte anlamıyorlar ki kişisel görüşe saygı duymayı)
Kişisel görüşünü insan gibi iletirsen saygi görürsün.aptallik yapkanin luzumu yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün dinozorlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıııprandık yıprandık
Biz onlardan yaşlandık yaşlandık yaşlandık
Devamını bilmiyorum Nil Karaibrahimgil'in soy ismi çok uzun.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
12

2013 hesabımın pert olmasından dolayı bir süre sonra ayrılıp veya atılıp (Aşırı v3letçe yazma stili, aşırı v3letçe davranışlar, sayısız hata, sonunda da aşırı uyarından ban yemek...) uzun süre sonra kendi olgunlaşma sürecimi bitirdiğimi (Eski hesabımın mesajlarına bakınca resmen mutasyona uğramış gibi hissettim kendimi, kısacası olgunlukta iki üç yaş bile büyük fark sağlıyormuş.) fark edince foruma 2015'te yeniden döndüm diyelim kısaca...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
12

2013 hesabımın pert olmasından dolayı bir süre sonra ayrılıp veya atılıp (Aşırı v3letçe yazma stili, aşırı v3letçe davranışlar, sayısız hata, sonunda da aşırı uyarından ban yemek...) uzun süre sonra kendi olgunlaşma sürecimi bitirdiğimi (Eski hesabımın mesajlarına bakınca resmen mutasyona uğramış gibi hissettim kendimi, kısacası olgunlukta iki üç yaş bile büyük fark sağlıyormuş.) fark edince foruma 2015'te yeniden döndüm diyelim kısaca...
QuArdeŞ HaNgİ V3leD'çE Y'azMa STiLiN'dEn BahSEdİYoRsUn. (ufff yazarkan zorlandım lan millet artistiklik yapmak için nelere katlanıyormuş)

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
QuArdeŞ HaNgİ V3leD'çE Y'azMa STiLiN'dEn BahSEdİYoRsUn. (ufff yazarkan zorlandım lan millet artistiklik yapmak için nelere katlanıyormuş)
Hocam birçok stil var, benimki her kelimeye büyük harfle başlayan, gereksiz ve saçma kısaltmalar kullanan, post kasmaya benzer mesaj türleri gönderen, kısa kısa, anlamsız, noktalama işaretlerine uymayan bir stildi.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
15- dört yıl geçmiş...

Eskilerin foruma katkısı daha fazla şu an. Çünkü 2012'de veya 2013'de kayıt olurken 13-16 yaş aralığına sahiplerdi çoğunluğu. şu an 16-20 yaşındalar. (ha her büyük olan çok zeki mi oluyor? Hayır. Fakat 10 veya 9 yaşındakilerden iyilerdir.)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
15- dört yıl geçmiş...

Eskilerin foruma katkısı daha fazla şu an. Çünkü 2012'de veya 2013'de kayıt olurken 13-16 yaş aralığına sahiplerdi çoğunluğu. şu an 16-20 yaşındalar. (ha her büyük olan çok zeki mi oluyor? Hayır. Fakat 10 veya 9 yaşındakilerden iyilerdir.)
Emin ol her büyük olan çok zeki oluyor ama alanları farklı oluyor o yüzden büyükler.