Aklımda suda var arada bir yayın açarım ama bu yayınlar cezalı olur mesela her ölüme 1 mandal veya her YouTube Kanalına gelen 1 kişi için 1 mandal Takicam gibi ve emin misin tutar mi ?Öncelikle Açabilirsin Tutacağına İnanıyorum Şöyleki:
Maç Yorumları Yaparsın.
Maçlarda Sende Oynarsın.
FaceCam'la Kendini Çeker Uygun Malzemelerle Kendini İyi Gösterip.
Arka Planı Her Oyniyacağın Şampiyonların Resmini Koyup Değişik Şeyler Yapabilirsin Yani.
Sonuncu Fikir Oyun Bros'tan Alıntıdır. Haberiniz Ola.
Mandal lafın gelişiBana Kalırsa Çok Saçma Olur Mandal Felan Dediğimi Dene Derim Bende Açmayı Düşünüyorum.
Ysim 16 ama kafama takılan su oyun delisi LoL çekince çok büyük dislike alıyor mesela korkum o dislike çok gelir korkusuYok Yok O Anlamda Değil Cezalı Olmamalı Dediğim Fikirleri Uygula Tutma İhtimali Var.Twitch Yayınlarıda Yap Kesin Tutar Ayrıca Yaşın +17 Veya 16 Olması Lazım.
Bunlar yerine farklı oyunlar mi ceksem mesela slime rancher ve soul axiom gibi ?Dediğim Gibi Kendin Ol Videoda O Fikirleri Uygular Ayrıca Dislike Alsan Ölüm Mü Var Sonunda 1 Video'da Dislike Alırsın Diğerlerindedemi Alcan Dislike Geliştirirsin Kendini Biter Yani.
Bir bakıma elime ne geçerse cekmeliyimMantıksızlıktır, aynı mahalleye ikinci telefon dükkanını açmak gibidir. Gerek yok bir oyun ile sınırlamaya, kafana göre oyunlar oyna. Yok öyle şu oyunu oynasam beğeni gelir mi? Kaç kişi izler bu oyunu? Falan gerek yok böyle şeylere sen takıl kafana göre illaki beğenenler çıkacaktır. Ha şey yaparsın ben biraz para kasmak istiyorum dersin amenna al Cs Go veya Lol oyununu birazcık geliş sonra aç Twitch'den bir canlı yayın yolunu bul.
Ya o an senin canın hangi oyunu çekiyorsa onu oyna. Kimseye veya herhangi bir şeye bağlı kalma.Bir bakıma elime ne geçerse cekmeliyimozaman farklı oyunlar çekecem mesela stardey walley.super hot.soul axiom.slime rancher vb. Doğru mu anladım
Boşa kurek cekmek deb istemiyoroumYa o an senin canın hangi oyunu çekiyorsa onu oyna. Kimseye veya herhangi bir şeye bağlı kalma.