Teşekkürker Dostum Söyledıgın Şey Düşünülebilir DostumHardSurvival Server Olması ve Bu Kadar Düzenlı Olması Çok iyi Başarılı Bir Serve Köylü Ticaret Ve Güzel Bir Ortam Gerçekten Kalitelı Bir Server Yapmıssınız Tebrik Ediyorum Ama Küçük Minigamesler Eklersenız İiy Olabilir.
Öncelikle Cok Tesekkür Ederim Bize Yazdıgın Bu Yazı İcin İnsanlar Böyle Seyleri Pek Önemsemiyor Demem Oki Haritanın Coğu Bölümü Bize Ait Dememizin Sebebi Baktıgınız Zaman Bircok Degisiklik Yapılmıstır Sırf İnsanların Gözüne Batmaması İcin Mavi Yünler Diyelim Kırmızı Yapıldı Ahşaplar Beyaz Odun Yapıldı Gibi Degisiklikler İzinleri Göstermeye Gelince En Kısa Sürede Mail Adresimizden Gelen Postaları Karıstırıp Bulup Buraya Atacagım Tesekkürler.Merhaba Dostum . Herkes bu haritaları çok beğeniyor fakat bu benim en çok oynamayı sevdiğim Desteria Factionsun haritaları ,
Konuda böle yazmışsın :
Harita Hakkında
Haritamızın Coğu Bölümleri Bize Ağittir Fakat Birkaç Bölüm
Bambaksa Bir Yabanci Minecraft Serverinden Alinmistir Ama Mapimiz Calinti Degil
Kesinlikle İzinler Dogrultusunda Alinmistir.
öncelikle
Çoğu bölümleri bize aittir demişsin fakat sadece 3 tane warp yapmışsınız
burdaki buildlerinizde hiç iç açıcı değil
Spawn Orman ve Arena Güzel ve Ana warplar
zaten bunlar Desteria'dan ...
sana diyeceğim çalıntı deildir demişsin ,herkes bu warpları beğeniyor ...izinler doğrultusunda alınmıştır diye yazmışsın
Bu izinleri görmek istiyorum
emeğinize saygı duyuyorum tabi varsa
iyi günler.
En Yakın Zamanda İzinlerin Fotoğraflarını AtıcağızMerhaba Dostum . Herkes bu haritaları çok beğeniyor fakat bu benim en çok oynamayı sevdiğim Desteria Factionsun haritaları ,
Konuda böle yazmışsın :
Harita Hakkında
Haritamızın Coğu Bölümleri Bize Ağittir Fakat Birkaç Bölüm
Bambaksa Bir Yabanci Minecraft Serverinden Alinmistir Ama Mapimiz Calinti Degil
Kesinlikle İzinler Dogrultusunda Alinmistir.
öncelikle
Çoğu bölümleri bize aittir demişsin fakat sadece 3 tane warp yapmışsınız
burdaki buildlerinizde hiç iç açıcı değil
Spawn Orman ve Arena Güzel ve Ana warplar
zaten bunlar Desteria'dan ...
sana diyeceğim çalıntı deildir demişsin ,herkes bu warpları beğeniyor ...izinler doğrultusunda alınmıştır diye yazmışsın
Bu izinleri görmek istiyorum
emeğinize saygı duyuyorum tabi varsa
iyi günler.
Ben teşekkür ederim yorumumu dikkate aldığınız içinÖncelikle Cok Tesekkür Ederim Bize Yazdıgın Bu Yazı İcin İnsanlar Böyle Seyleri Pek Önemsemiyor Demem Oki Haritanın Coğu Bölümü Bize Ait Dememizin Sebebi Baktıgınız Zaman Bircok Degisiklik Yapılmıstır Sırf İnsanların Gözüne Batmaması İcin Mavi Yünler Diyelim Kırmızı Yapıldı Ahşaplar Beyaz Odun Yapıldı Gibi Degisiklikler İzinleri Göstermeye Gelince En Kısa Sürede Mail Adresimizden Gelen Postaları Karıstırıp Bulup Buraya Atacagım Tesekkürler.
Herhangi Bir İnterner Sitesi Yok Dostum Ama İlerde Belki AçılabilirServerin Bir İnternet Sitesi Filan Varmıdır Acaba ?
Suan Tamda Onun Üzerinde Calısılıyor Server 1.7-.18 olunca bazı sorunlar ortaya cıktı özür dileriz.Petsisteminiz nerde ?
Cok Haklısınız Farkındayız Onunla İlgilenicemPet sisteminiz olursa gercekten cok ilgi çekersiniz![]()