Marijuana Yasallaşmalı Mı? [Anket/Tartışma]

Sizce yasallaşmalı mı?

• Evet

Kullanılan: 4 16.7%
  • Hayır

Kullanılan: 5 20.8%
  • Fazla sınırlı bir şekilde yasal

Kullanılan: 15 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    24

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Marijuana ve bu tip uyuşturucular toplumda uyuşturucu olarak bilinmektedir ama birçok faydası da vardır. Örneğin Marijuanadan kağıt yapılır ve yetiştirilmesi çok kolay ve ucuzdur. Yani eğer bunlardan yapılan kağıtlar kullanılacak olsa ülke ekonomisi şahlanır. Sadece eksi yanlarını görmemeniz için yazıyorum bunu.
Sizce esrar yasallaşmalı mıdır ? Eğer yasallaşacaksa bu durumun topluma zarar vermemesi için alınması gereken önlemler nelerdir ? Eğer esrar yasallaşırsa bunun toplumdaki etkisi ne olur ?

@LordOfStrategy @Mr_TeneKe
Umarım ankete katılım oranı yüksek olur ve kavga çıkmaz :/

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Esrar, kişisel zevk veya tıbbi amaçlı kullanılan psikoaktif maddelere verilen ortak isimdir. Vücudu uyaran bu maddeler belirli bir süre için gerçeklik algısının kaybolmasına, metabolizmanın hızlanmasına, halüsinasyonlara yol açar.

Yanlış bu. Sadece Cannabis bitkisine Türkçe'de "Esrar" denir. Bu tanıma göre morfin de esrardır ki morfin afyondan yapılır.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu şeyler sadece kullananlara özel kalmayacak biliyorsunuz tartışması bile gereksiz :(

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu şeyler sadece kullananlara özel kalmayacak biliyorsunuz tartışması bile gereksiz :(

Ben kullanmıyorum ancak serbest kalmasını istiyorum.
Dipnot: Bence Alkol ve Tütün vergisi de olmamalı. Ne içki içiyorum ne cigara tüttürüyorum.

Donanımhaber gibi geniş forumlarda hesabı olanlar o tür forumlarda da konular açıp bana özel mesaj olarak linkini atsın geniş çaplı bir anket düzenlemeyi düşünüyorum. Eğer katılım fazla olursa sonuçları duyuracağım.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada Esrar sadece yakarak tüttürülen bir şey değil. Kek yapabilirsiniz esrar bitkisiyle ve kafanız güzel olması karşılığında ciğer eforu harcamazsınız. Ispanaklı börek yiyip kafa bulmak gibi olur.

Devlet üretimini ve dağıtımını eline almazsa Bonzai gibi yan ürünler çıkıp hayat tehdit etmeye başlayacak ve diğer uyuşturuculara geçişi çok kolay olacaktır.

Çok bilgi verebilirim ama yasal olarak beni gondiklerler olmaz.

Herkesin evinde yetiştirebileceği bir bitki olduğu ve sermayenin bundan bir karı olmayacağı için insanların erişmesini istemiyorlar. Bundan dolayı da yasaklı.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben kullanmıyorum ancak serbest kalmasını istiyorum.
Dipnot: Bence Alkol ve Tütün vergisi de olmamalı. Ne içki içiyorum ne cigara tüttürüyorum.

Donanımhaber gibi geniş forumlarda hesabı olanlar o tür forumlarda da konular açıp bana özel mesaj olarak linkini atsın geniş çaplı bir anket düzenlemeyi düşünüyorum. Eğer katılım fazla olursa sonuçları duyuracağım.
İyi güzel diyorsunda sokaklarda HÜĞEĞAEAĞEEHĞHĞÜÜÜÜ diye dolaşan insanlar hoş bir görüntü değil :(
Kendi ortamında uçacaklarda var biliyorum fakat sadece kendi ortamlarında kalmayacak :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzel diyorsunda sokaklarda HÜĞEĞAEAĞEEHĞHĞÜÜÜÜ diye dolaşan insanlar hoş bir görüntü değil :(
Kendi ortamında uçacaklarda var biliyorum fakat sadece kendi ortamlarında kalmayacak :(

Marihujana genelde öyle etkiler yapmaz. Marihujana kullanan insanlar evlerinden dışarı bile çıkmak istemezler çünkü sebepleri yoktur. Üstelik Amerika'da ve Avrupa'nın bazı ülkelerinde yasal zaten, oralarda böyle şeyler olmuyor.

Marihujana sadece insanı sebepsiz bir mutluluk haline sokar.