- En iyi cevaplar
- 0
Sadece yenilikçi ve girişimci olanlar kazanır. Birbirinin klonu, kalitesiz onlarca Minecraft içeriği kanal dolu ama hangisinin ismi şu an aklında. Dikkat çekmek istiyorsan farklı olacaksın.Boşa kurek cekmek deb istemiyoroum
Sadece yenilikçi ve girişimci olanlar kazanır. Birbirinin klonu, kalitesiz onlarca Minecraft içeriği kanal dolu ama hangisinin ismi şu an aklında. Dikkat çekmek istiyorsan farklı olacaksın.Boşa kurek cekmek deb istemiyoroum
Turkiyedi genelde serisi yapilmamamis her bilgisayarın kaldırabilecek oyunlar oynayacam çünkü benim PC çok iyi değil kanalda çok büyük oyunlar olmayacak ama bununla nasıl gelişecek bilmiyorumSadece yenilikçi ve girişimci olanlar kazanır. Birbirinin klonu, kalitesiz onlarca Minecraft içeriği kanal dolu ama hangisinin ismi şu an aklında. Dikkat çekmek istiyorsan farklı olacaksın.
Yani tadımlık oyunlar oyna, oyun tanıtımı veya oyun önerisi tadında bir kanal açarsın sende. İnsanlar bıktı zaten aynı oyunları izlemeye. Şahsen ben bıktım.Turkiyedi genelde serisi yapilmamamis her bilgisayarın kaldırabilecek oyunlar oynayacam çünkü benim PC çok iyi değil kanalda çok büyük oyunlar olmayacak ama bununla nasıl gelişecek bilmiyorum
Yani tadımlık oyunlar oyna, oyun tanıtımı veya oyun önerisi tadında bir kanal açarsın sende. İnsanlar bıktı zaten aynı oyunları izlemeye. Şahsen ben bıktım.Turkiyedi genelde serisi yapilmamamis her bilgisayarın kaldırabilecek oyunlar oynayacam çünkü benim PC çok iyi değil kanalda çok büyük oyunlar olmayacak ama bununla nasıl gelişecek bilmiyorum
Su oyunların serisini düşünüyorum nasıl sence?Yani tadımlık oyunlar oyna, oyun tanıtımı veya oyun önerisi tadında bir kanal açarsın sende. İnsanlar bıktı zaten aynı oyunları izlemeye. Şahsen ben bıktım.
Undertale dışında diğerleri güzel. Bence Undertale insanın kendinin oynayıp deneyim etmesi gereken bir oyun, yine çekersen çek tabi senin kararındır.Su oyunların serisini düşünüyorum nasıl sence?
Soul axiom
Slime rancher
Undertale
Super hot
ben lol kanalı kursam gelişmez mi şimdi ?Undertale dışında diğerleri güzel. Bence Undertale insanın kendinin oynayıp deneyim etmesi gereken bir oyun, yine çekersen çek tabi senin kararındır.
Gelişir ama senin şimdi birçok alternatifin var ve büyük bir kesim gelişmiş vaziyette. Yani yine gelişirsin ama bu gelişim çok yavaş olur.ben lol kanalı kursam gelişmez mi şimdi ?
ben yetenekli değilimKardeşim, LoL'de de vardır muhtemelen. Dota 2'de Purge isimli bir eleman var, her hero'yu (champ'i) oynayıp Purge plays x (hero'nun adı = x) diye paylaşıyor. Böylece o hero'yu deneyecek olanlar önce bi Purge izleyip rehber olarak alıyorlar kendine. Lakin bu tip oyunlarda kitle yakalamak istiyorsan yetenekli olman lazım. Purge de Dota'da yetenekli bir kardeşimiz olduğu için izleniyor zaten, önerim bu kadar. Benzeri bir şey yapabilirsin.
Öncelikle işi tutmak ya da izlenmek için yapmamak lazım. Keyif için yapmak lazım. Benim 77 abonem falan var şu an sanırım 70i geçen sene ara vermeden önce gelenler, artık o 70in 65i yok yani o hesabı kullanmıyorlarben yetenekli değilimşimdi ben ne yapmam lazım aklımda bir seçenek daha var farklı oyunlar çekmek yani yeni çıkan indie tarzı
eskiden 1k lık kanalım vardı teknik modlar çekerdim ve kapattım salak gibiÖncelikle işi tutmak ya da izlenmek için yapmamak lazım. Keyif için yapmak lazım. Benim 77 abonem falan var şu an sanırım 70i geçen sene ara vermeden önce gelenler, artık o 70in 65i yok yani o hesabı kullanmıyorlar. Yani 3-5 view alsam da mesela şu an şu saate kadar oturmamın tek sebebi video editi ile uğraşmam. Her gün bi öncekinden daha çok emek veriyorum ki her gün bir öncekinden daha iyi bir iş çıkardığı için insan mutlu oluyor. O yüzden pek bir abone derdim vs. yok. Bence senin de böyle yapman lazım dostum. Ha dersen ki yok illa ben tutmak için çalışıcam, varsa sistemin gta 5, yoksa minecraft. Diğerleri pek tutmaz ^^
olum küfretmek onların seviyesizliği, ne diye takıyorsun salla kendin zevk al yetereskiden 1k lık kanalım vardı teknik modlar çekerdim ve kapattım salak gibio eski halime dönmek istiyorum yayın yapasım var ama insanlar gün geçtikçe acımasız en küçük hataya küfür ediyorlar ve izlenmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum o eski kanalımın haline dönmeye çalışıyorum bir bakıma
![]()