şifrenisöyle
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
la bu pazar değil diğer pazar ygs var bi kitap açıp bakmadım okul sınavları gibi mi yapsam ygs ye kitaip getirip orda mı çalışsam ne öneriyonuz?
istediğim yer +20000 + 420 puan istiyor :/Hacı kendini kasmamak = +50 bin, güven bana.
Eh LYS'ye çalış hacı LYS iyidir, tevekkül = easy win.istediğim yer +20000 + 420 puan istiyor :/
doğru deyonEh LYS'ye çalış hacı LYS iyidir, tevekkül = easy win.
600 binden 50 bine çeken efsaneler anlatılırdı bize, sen de o efsanelerden ol ve yeni nesile de seni anlatsınlardoğru deyon
peki bende onlardan biri olabilicek miyim usta600 binden 50 bine çeken efsaneler anlatılırdı bize, sen de o efsanelerden ol ve yeni nesile de seni anlatsınlar
Valla ben 2 sene girdim çekirge, 2 sene de öyle ahamlı şahamlı bir değişim olmadı 2 sınavdaki sıralama arasında. Ama bu benim yaramaz bir öğrenci olmamdan kaynaklı. Yine de insan okuyor bir şekilde.peki bende onlardan biri olabilicek miyim usta
güzel tavsiye bende öyle yapmayı düşünüyorum,sınava girmeden 10 dakika önce baksan da olur qnq
32 gb ram var titan x takıyorum yeter dimi ustaKendine 16 gb ram ver ekran kartinda iyiyse derse calis
ben gözlükle girmeyi düşünüyorum pixels filmindeki gibi kopyaları gözülüğün üstüne yazmayı düşünüyorum nası fikir?Kemerle bile giremiyorsun sınava. Ben baktım fakat umudum yok çok şaapmamak lazım.
ben gözlükle girmeyi düşünüyorum pixels filmindeki gibi kopyaları gözülüğün üstüne yazmayı düşünüyorum nası fikir?
evet onu duymuştum ve düşünmüyor değilim :hmm:Bence sınavdan evvel gidip duvarlara kopya kazı. Ya da sınav salonundayken birine suikast düzenle. Eğer sınav olunan sınıfta ölüm vs.. olursa o sınıftakiler tam puan almış sayılıyor psikolojik yıpranmadan dolayı.