evet orda buildi kapatim fns yakamasinlar diye mapta canavar spawni kapatimO Yer WG'li İse Açılmaz WgSiz'se Söyle Cevabını Vermeye Çalışayım.
cok sagol kardes bi sorum var ben sw de adam 300 kisi kestiginde onu grop managerden bi gurba atmasini istiyorum nasil yapcam script olmasin biliyorsan >?şu küçük Skript kod parçasıyla çözebilirsin
PHP:on rightclick on a chest: if region at clicked block is "map": open inventory of clicked block to player
Skript haricinde bulamazsın o kadar spesifik birşeyicok sagol kardes bi sorum var ben sw de adam 300 kisi kestiginde onu grop managerden bi gurba atmasini istiyorum nasil yapcam script olmasin biliyorsan >?
on death of a player:
if attacker is a player:
add 1 to {oldurme.%attacker%}
if {oldurme.%attacker%} is equal to 300:
execute console command "/manuadd %attacker% grup"
eyw kardesim saolasin bunu biri yapmisti ama soyle bi sorun var 300kil kesti gurbu aldi bi daha keserse gene o guruba aticak ben bunu 600kill falanda ekleycem onu otamatik durdurmak olucakmiSkript haricinde bulamazsın o kadar spesifik birşeyi
PHP:on death of a player: if attacker is a player: add 1 to {oldurme.%attacker%} if {oldurme.%attacker%} is equal to 300: execute console command "/manuadd %attacker% grup"
Kardes ben chestler gene aclmiyor ben script sevmiyom cunki consolda hata falan veriyo tehlikeli yani oyuncularin itemleri falan kaybolur plugini yokmu bu chest acmaninSkript haricinde bulamazsın o kadar spesifik birşeyi
PHP:on death of a player: if attacker is a player: add 1 to {oldurme.%attacker%} if {oldurme.%attacker%} is equal to 300: execute console command "/manuadd %attacker% grup"