MineCraft Web & Forum Yapabilicek Web Master Ariyorum.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tecnobilgi.tk adlı forum sayfası gibi sizede böyle kura bilirim üçreti ucuz tabii ki

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahahaha :D 10₺'ye banada kodlasanıza site :p
Edit: Skype adresinizi ekledim, skype üzerinden detayları konuşalım.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
60 70 tl ucuz ve kolay birşeye verilecek para degil isteyen ban msj atsız 8 tl hostig ve 3 5 tl domain satıyor bir yer xenforo kura bilirim bilginiz üzere mybb yerinde xenforo yazılımları üçretlive kaliteli eklentilerin bazıları üçretli ve üçretsiz temaları var isteyen şu link baksın bu benim sitemin her türlü şeye deger bir 15 tl ssl bile satıyor bu benim sitemin link birazdan xenforo tanıtımı yapacagım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
omer1233215 kardaşım bak şimdik arkadaş hem site hemde forum istiyor sen şu yoldan cıkıyor ben diyorsun 70 80 tl kodlarım gibi bir şey gördüm bak şimdik kodlama bilmek her insanın harcı degil php css gib bircok kodlama var ben 8 tl senin kodlama yapacagın şeye ben en az 5 dk mı veririm xenforo mybb yazılımları zaten bazıları ücretsiz acık konuşayım sana zaten burda bizim bir arkadaş hazır site tasarımını sunmuş sadece MySQL baglayıp 70 80 tl sinimi alacagız şahsen hiç tavsiye etmem haşa sakın yanlış anlama Ingilizce cevirmek ne zorbirşey degil hadi forumu geçtim burda bir arkadaş senin yapacagın şeyi zaten üçretsiz bir şekilde sunmuş sen ne için para degerini cok gösteriyorsun 60 70 tl bir şey degil senin dediklerin

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir Şey Sorucamda @omer1233215 10 Dakkada Kodladın Peki Başka Yerlerdende Bulmuş Olabilirmisin Bende Yaptım Serverime Tasarım Belki Senin Yaptığın Alıntı Nerden Bilicez? Belki Milleti Dolandırmak İçin Alıntı Şeyleri Türkçeleştirip Para Karşılığı Satıyorsun?