MythicMobs Spawner Çalışmıyor

4EverLegend

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
selamlar beyler, spawner oluşturduğum zaman içinden hiç mob çıkmıyor. Farklı
Sorun Çözüldü Teşekkürler Şifrenisöyle
Mm'in kendi sitesinde versiyonu 1.7.9 olarak görünmesine rağmen aslında değilmiş, eski sürümlerinden birisini yüklkediğimde sorun kalkmış oldu.

dünyalarda denedim, farklı moblarla (hazır moblar dahil) denedim yinede spawn olmuyorlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ayrıca /mm spawners spawn yazınca " An internal error occurred while attempting to perform this command" hatasını alıyorum.

Spawner info yazınca çıkanlar

Son düzenleme:

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mythicmobs her zaman için bug'lu olmuştur ama kullanımı gerçekten zevkli bi plugin, benim tavsiyem spawner'ı silip tekrar kurman ancak spawner'ın cooldown'ını vs. hepsini yazmalasın spawner info daki 0 lara dikkat et

4EverLegend

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca /mm spawners spawn yazınca " An internal error occurred while attemptin
mythicmobs her zaman için bug'lu olmuştur ama kullanımı gerçekten zevkli bi plugin, benim tavsiyem spawner'ı silip tekrar kurman ancak spawner'ın cooldown'ını vs. hepsini yazmalasın spawner info daki 0 lara dikkat et
hepsini denedim hocam,fakat infoda attığım sste sarı renkli yazıların altındaki kırmızı yazıları hiç değiştiremiyorum

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca /mm spawners spawn yazınca " An internal error occurred while attemptin

hepsini denedim hocam,fakat infoda attığım sste sarı renkli yazıların altındaki kırmızı yazıları hiç değiştiremiyorum
mm de genelde o hata yanlış bişi yazdığında gerçekleşiyor, cooldown'dan olduğunu sanıyorum isterseniz ö.m ile veya Skype ile ip adresi verin geliyim yöntemini anlatıyım size