Beyler bakın ne kardar komik bir seneryo :D Hazim2030 ifşa..

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba değerli forum üyeleri ve yetkilileri bakın bügün serverimde neler oldu :)
bir arkadaş sunucuma kayıt olu bu kişinin nicki hazim2030 :D peki nedenmi bunları anlatıyorum bu arkadaşımız ilk olarak bana küfür ediyor ve sonra sunucu tutmaz sunuyu kapat vs şeylerle chati dolduruyor. bende buna karşın sana karışma yetkisni kim verdi kardeşim diyorum ve birden chata böyle bir mesaj geliyor :D

KONUŞMALAR
hazim2030: mapinizi çaldım
hazim2030: Zaten server artık benim

hazim2030: mapinizi çaldim herşeyinizi
NovaSould: hazim2030 ss

Zaten Gerisi Totoğrafta mevcut :D

4 Dk sonra neler oldu

KONUŞMALAR
Ben bu şahısı korkutmak için bir ipi saladım :D onunmuş gibi buda hemen
hazim2030: reset :asd:adssad:
NovaSould: atsan nolur
NovaSould: :)
NovaSould: ifşanı aldım
ve hazimin dedigine bakın ;(
hazim2030: 4nanaı s1ktim
NovaSould: xD
NovaSould: hazim2030 skype ekle bakalım
NovaSould: itscrasher (adam gibi skypemi verdim ama eklemedi yemedi yani kısacası :D)

Bu komik olay citen komiğime giti harbi diyorum varya ne salaklar var şu oyunda..

Iyi Forumlar dilerim...

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server açarken bunların geleceğini düşünerek açmalısın ^^,
_
Bu tip insanlar hiç bitmeyecektir (gülücük)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bence bi planet kiralayıp bunu arkasına asalım, uçağıda rusya ekvatorlarında dolastıralım. Hepsi gülmekten ölsün. :rank:

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
taktir edilirsen değil taklit ediliirsen başarmışsın demektir. Çalsada bir şey yazmaz

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir Minecraft sunucusundan ne bekliyordun ki zaten birinin gelip seni övmesini güzel güzel oyun oynamasını mı? Minecraft sunucusu kuran benim gözümde bebek bakıcısıdır, gerek şu oyuna sunucu kurmaya gidin paranızı başka yerlerde güzel şeylere harcayın. 10-12 yaşında ki çocuklar ile annesi babası uğraşsın bebek bakıcılığı yapmayın şunlara.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Böyle arkadaşlar için bir eklenti var fakeop diye, onu kullanmanızı tavsiye ederim :D Ya da skript ile sarı renkte op olunduğuna dair mesaj gönderen bir komut yapılabilir. Böylelikle bu tarz kişiler trollemek isterken trollenebilir :lol: Ava giden avlanır misali.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle arkadaşlar için bir eklenti var fakeop diye, onu kullanmanızı tavsiye ederim :D Ya da skript ile sarı renkte op olunduğuna dair mesaj gönderen bir komut yapılabilir. Böylelikle bu tarz kişiler trollemek isterken trollenebilir :lol: Ava giden avlanır misali.
Kod:
Command /Feyk [<Text>] [<Player>]:
    Permission: Fake.Troll
    trigger:
        if Arg-1 is set:
            if Arg-2 is set:
                if Arg-1 is "Op":
                    Send "<Yellow>OpMesaj"
                    set {OpMode.%Arg 2%} to Aktif
                if Arg-1 is "deop":
                    Send "<Yellow> DeopMesaj"
                    Delete {OpMode.%Arg 2%}